Θρίλερ στην Κεφαλονιά με τον 23χρονο που πυροβόλησε τη μητέρα του – «Ό,τι έγινε, έγινε κατά λάθος» λέει ο αδελφός του

Κινδύνευσε και ένας φοιτητής που πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει

Νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live» για τον 23χρονο που πυροβόλησε τη μητέρα του στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.

Το περιστατικό, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νεαρός μετά από λογομαχία που φέρεται να είχε με την 51χρονη μητέρα του, πήρε μια καραμπίνα και άνοιξε πυρ εναντίον της 5 φορές.

Ο 23χρονος αναζητείτο από την αστυνομία πολλές ώρες και τελικά συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής δίχως να προβάλλει αντίσταση.

Η άτυχη γυναίκα, νοσηλεύεται και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεφαλονιά: 22χρονος πυροβόλησε 5 φορές με καραμπίνα τη μητέρα του

ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΡΑΣΤΗ: «Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ»

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», o αδελφός του 23χρονου που δεν ήταν «παρών» στο περιστατικό (καθώς βρισκόταν στην Αθήνα) δήλωσε πως ό,τι έγινε, έγινε κατά λάθος:

«Κατά λάθος έγινε. Δεν πήγε κάποιος να σκοτώσει κάποιον. Έριξε και φοβήθηκαν και πήγαν να δουν (οι γονείς) και κατα λάθος έγινε. Πυροβολούσε στον αέρα έξω από το σπίτι ο αδελφός μου. Ο αδελφός μου έριχνε προς μία κατεύθυνση και εμφανίστηκαν εκεί μπροστά (οι γονείς).

Ήταν ατύχημα δηλαδή. Οι σχέσεις της μητέρας μου με τον αδερφό μου ήταν τέλειες… Ο αδελφός μου δούλευε μαζί με τον πατέρα μου όπως κι εγώ. Έφυγε μετά από το σημείο γιατί έπαθε σοκ μετά από αυτό που έγινε».

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

 

Στα ενοικικαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η οικογένεια στο Ληξούρι, έμενε ένας φοιτητής ο οποίος έντρομος βλέποντας τον 23χρονο με την καραμπίνα,  πήδηξε από το μπαλκόνι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», φίλος του φοιτητή είπε:

«Στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι στο διάδρμο από τρίξιμο πόρτας. Μάλλον ο 23χρονος παραπατούσε και έπεφτε πάνω στις πόρτες, γιατί φαίνεται να ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μετά χτύπησε την πόρτα του φοιτητή στον πρώτο όροφο και μπήκε μέσα. Κάτι είπαν οι δυο τους και μετά άρχισε να πυροβολεί. Πρέπει να έριξε 3 με 4 φορές μέσα στο σπίτι του φοιτητή. Στο άκουσμα του πρώτου πυροβολισμού ο φοιτητής πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει. Οι γονείς του 23χρονου άκουσαν τη φασαρία και πετάχτηκαν έξω στο διάδρομο για να δουν τι συμβαίνει. Του φώναξαν κι εκείνος μόλις τους είδε, γύρισε και πυροβόλησε την μητέρα του.Μετά το περιστατικό, ο φοιτητής έφυγε για την Αθήνα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top