Θρίλερ με την ουσία που ανιχνεύτηκε στην Ειρήνη Λαγούδη – «Τη νάρκωσαν πριν τη δολοφονήσουν»

Η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Η οικογένειά της εξετάζει το ενδεχόμενο η φαρμακευτική ουσία που ανιχνεύθηκε να της χορηγήθηκε ενέσιμα με σκοπό να τη ναρκώσουν και στη συνέχεια να τη δολοφονήσουν.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ

 

Η Ειρήνη Λαγούδη πέθανε γιατί δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα. Το ερώτημα είναι:

Έβαλε η ίδια τη φωτιά ή κάποιος άλλος αφού προηγουμένως την είχε ναρκώσει  με φαρμακευτική ουσία η οποία παραπέμπει σε αντικαταθλιπτικά χάπια;

Η ιατροδικαστής που όρισε ο δικηγόρος της οικογένειας δεν αποκλείει να χορήγησαν στην άτυχη Ειρήνη την ουσία με ένεση.

«Αν ψάχτηκε η σορός ή αν είχε τεθεί υπόνοια τέτοια για να ανευρεθούν βελονισμοί πρόσφατοι ή παλαιότεροι και χωρίς να γνωρίζει κανείς αν είναι αντικαταθλιπτικό ή αγχολυτικό ή ηρεμιστικό, να δει και πώς μπορεί αυτό να έχει χορηγηθεί» δήλωσε η ιατροδικαστής, Αστερία Παπαβδή.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ: «Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ»

 

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της στο Αγρίνιο επιχείρησε σήμερα να πάρει τις τοξικολογικές εξετάσεις από την Ασφάλεια Αγρίνιου. Μάταια όμως! Το μόνο που γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τα τρία παιδιά και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη είναι ότι έσβησε από τη φωτιά που μπήκε στο αυτοκίνητό της. Επιμένουν ότι δολοφονήθηκε και δεν αποκλείουν να τη νάρκωσαν ακομα και με αναισθητικό.

«Από τη στιγμή που υπάρχει και αυτό το άκουσμα περί κάποιας ουσίας, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποτελεί κάποιο αναισθητικό το οποίο να χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επελθει η μέθη, η αδυναμία αντίδρασης, ώστε να εισπνεύσει το μονοξείδιο του άνθρακα και να επέλθει ο θάνατός της. Οπότε βάσει αυτού μιλάμε για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

 

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το βιβλιάριο υγείας της άτυχης μητέρας καθώς υπάρχει η συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών χαπιών αλλά μόνο μια φορά τα τελευταία δυο χρόνια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top