Mε μουσικό «χαλί» το «Μακεδονία ξακουστή» το βίντεο-κάλεσμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Καλεί όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν μπροστά από τη Βουλή

Στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία», ανέβηκε το βίντεο-κάλεσμα για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, το οποίο θα γίνει στο Σύνταγμα.

Με μουσικό «χαλί» το «Μακεδονία Ξακουστή», οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου καλούν όλους τους Έλληνες να δώσουν «το παρών» και να διαδηλώσουν μπροστά στη Βουλή στο Σύνταγμα ενάντια στον όρο «Μεκδονία» από τα Σκόπια».

«#Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 - Αθήνα στις 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος. Θα είμαστε όλοι εκεί!»  είναι το trailer με το οποίο συνοδεύουν το βίντεο οι διοργανωτές.

«Έλληνες, Μακεδόνες και Μακεδόνισσες όλοι στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, όλοι στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι. Εκεί μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων θα διαδηλώσουμε τη θέλησή μας: Όχι στον όρο Μακεδονία στο όνομα των γειτόνων, όχι στα άρθρα αλυτρωτισμού του Συντάγματος των Σκοπίων. Η Θεσσαλονίκη μίλησε, σειρά της Αθήνας να φωνάξει: Η Μακεδονία είναι ελληνική», αναφέρεται στο σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top