Φώτο: Τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης Ειρήνης – Αναγνωρίστηκαν τα δυο πρόσωπα που την εκβίαζαν

Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία

Οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καθώς ο εισαγγελέας τους τον επέστρεψε ζητώντας πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Το Star παρουσιάζει απόψε αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα απο τα τελευταία Χριστούγεννα της Ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν είναι ο γιατρός ανάμεσα στους υπόπτους για τον θάνατο της Ειρήνης», λέει η αστυνομία

«Η Ειρήνη ήταν δεμένη με χειροπέδες»! Καταιγιστικές εξελίξεις για το θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ

 

Είναι δυο από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ειρήνης Λαγούδη . Στην πρώτη ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 26 Δεκέμβριου σε γλέντι το οποίο ήταν καλεσμένη.

Στη δεύτερη μαζί με το γιο της δείχνουν στο φωτογραφικό φακό το χριστουγεννιάτικο κέικ. Και οι δυο είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι.

Τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη που ακολούθησε όταν στις 6 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή. Οι φετινές γιορτές έμελλε να ειναι και οι τελευταίες για την Ειρήνη.

Την ίδια στιγμή, οι τελευταίες φωτογραφίες της γεννούν απορίες:

Ειναι αυτή εικόνα γυναίκας η  οποία  πιεζόταν και σκέφτοταν να βάλει τέλος στη ζωή της;

Πως είναι δυνατόν μια μητέρα να αγκαλιάζει τα παιδιά της, να χαμογελά, να δείχνει ευτυχισμένη και παράλληλα να σκέφτεται να αυτοκτονήσει;

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

 

«Ποτέ δεν μας είχε πει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Το παιδί αυτό ήταν η χαρά της ζωής. Ετοίμαζε ταξίδι με την κόρη της στη Γαλλία. Για εμάς ήταν η γερακίνας μας» δήλωσε η θεία της, Παρασκευή Λαγούδη.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου , μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί θα ξανακαλέσουν για καταθέσεις τα κοντινά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας.

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ»

 

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ιδιωτικού ερευνητή ότι η Ειρήνη ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες. Πως ειναι δυνατόν να δέθηκε μόνη της και παράλληλα να έβαλε και φωτιά στο αυτοκίνητο;

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Μια γυναίκα έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα:

«Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

 

Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ

 

Τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ. Την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή ζητούσαν περισσότερα;

Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top