«Η Ειρήνη ήταν δεμένη με χειροπέδες»! Καταιγιστικές εξελίξεις για το θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο

Τι αποκαλύπτει στο star.gr ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Αγρίνιο, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδας.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος 44χρονης: Νέα κατάθεση του γιατρού και του μεσίτη φίλου του – Έπεσε θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους η Ειρήνη;

Eξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης: Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του γιατρού, πρώην συντρόφου της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή

Nέα μαρτυρία για την 44χρονη Ειρήνη: Ψαράς υποστηρίζει πως την είδε με δυο άνδρες την ημέρα που εξαφανίστηκε

Μιλώντας στο star.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια για να ερευνήσει την υπόθεση δηλώνει πεπεισμένος ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

(Ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου)

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Ειρήνη ήταν δεμένη με χειροπέδες και ότι ο ίδιος βρήκε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της μια πλαστική χειροπέδα.

«Βρήκα στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μια πλαστική χειροπέδα. Έχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Μου έχουν στείλει μηνύματα άνθρωποι και κατονομάζουν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους δολοφόνους της Ειρήνης τα οποία και έχω καταθέσει στην αστυνομία. Νομίζω ότι είναι θέμα ημερών να εξιχνιαστεί η υπόθεση», είπε ο κ. Σπύρου.

Όπως τόνισε, οι άνθρωποι αυτοί που του έστειλαν τα μηνύματα φοβούνται για τη ζωή τους και γι’ αυτό δεν καταθέτουν επώνυμα στην αστυνομία. Μάλιστα ένας από αυτούς, ο οποίος μένει 500 μέτρα από τη λίμνη της Τριχωνίδας, σε γραπτό του μήνυμα προς τον ιδιωτικό ερευνητή υποστηρίζει ότι είδε το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης και από πίσω να το ακολουθούν δύο αυτοκίνητα.

«Μπορεί να είναι ερωτικό το έγκλημα, αλλά σίγουρα είναι και οικονομικό. Η Ειρήνη είχε πουλήσει ένα κτήμα 75.000 ευρώ. Πού είναι τα χρήματα αυτά; Στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν βρίσκονται. Οι δικοί της δεν γνωρίζουν τίποτα για τα χρήματα αυτά», είπε ο κ. Σπύρου.

Ο ίδιος εκτιμά επίσης ότι πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα θα δώσει το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης όταν και αν βρεθεί, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών όπως είπε στο star.gr, βρίσκονται δύο άνδρες, ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να είχε παράνομο δεσμό η 44χρονη κι ένα ακόμα άτομο.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top