Θεσσαλονίκη: Η έγκυος που έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοκοπήθηκε είχε δεχτεί ξανά επίθεση πριν ένα μήνα

Από τα ίδια άτομα – Η συγκλονιστική της περιγραφή

Για τον εφιάλτη που έζησε δυο φορές με διαφορά ενός… μήνα, μίλησε η 27χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη, που προ ημερών έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοκοπήθηκε από έξι άνδρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, η νεαρή Αγγελική είπε πως το μωρό της είναι μια χαρά, ότι διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και ότι ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Όπως εξήγησε η 27χρονη έγκυος, τα άτομα από τα οποία δέχτηκε την επίθεση είναι της περιοχής και συχνάζουν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες επιτέθηκαν σε έγκυο για να τη ληστέψουν και της έσπασαν το πλευρό!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 

«Ήμουν καλεσμένη σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι του πεθερού μου. Η απόσταση από το σπίτι μου ήταν 1.500 μέτρα. Ενώ πήγαινα εκεί είχαμε φιλοξενούμενο έναν ξάδερφο του άνδρα μου. Κατεβαίνοντας την οδό Μπότσαρη σκέφτηκαν να σταματήσουμε σε ένα συνοικιακό μαγαζί να πάρουμε καφέδες. Εγώ τους είπα ότι θα συνεχίσω για το σπίτι να ανάψω τα καλοριφέρ και ελάτε. Όταν έφτασα στην οδό Ηλέκτρας, μου επιτέθηκαν 6 άνδρες λέγοντάς μου “δώσε μας ό,τι έχεις”. Τους είπα “παιδιά δεν έχω να σας δώσω τίποτα. Σας έδωσαν πριν ένα μήνα ό,τι είχα και δεν είχα”.Μιλούσαν στη γλώσσα τους δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν. Το μόνο που κατάλαβα στο τέλος είναι ότι είπαν “η κοπέλα δεν έχει τσάντα, πάμε να φύγουμε” και με άφησαν και έφυγαν. Πρώτα με χτυπήσανε και μετά είπαν αφήστε τη δεν έχει τσάντα».

Να σημειώσουμε, ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ομογενείς, ηλικίας 41 και 45 ετών και αναζητούνται και συνεργοί τους.

Τέλος, η 27χρονη Αγγελική δεν έκρυψε πως μετά τη διπλή επίθεση που δέχτηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει υποστεί σοκ ενώ αλλάζει και σπίτι:

«Κυκλοφορώ συνέχεια με 2 άτομα, φοβάμαι να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια, έχω τρομοκρατηθεί και έχω ψυχολογικό πρόβλημα. Αλλάζω σπίτι γιατί η γειτονιά δε βοηθάει, φοβάται».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top