Αποκάλυψη Star: Ταλαιπωρία για επιβάτες λόγω χαλασμένου ασανσέρ στον σταθμό ΣΚΑ-Αχαρναί του προαστιακού

"Μπαλάκι" οι ευθύνες

Ηλικιωμένοι και μητέρες με παιδιά στο καρότσι, αναγκάζονται να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν τις πολυάριθμες σκάλες σε σταθμό του προαστιακού γιατί ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί.

Ένα ασανσέρ που συνεχώς είναι χαλασμένο ταλαιπωρεί χιλιάδες επιβάτες του προαστιακού στο σταθμό ΣΚΑ- Αχαρναί, στο σημείο που τέμνονται οι σιδηροδρομικές γραμμές Πειραιά-Θεσσαλονίκης και Αεροδρομίου Κιάτου.

Ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, μητέρες με παιδιά στο καρότσι πρέπει να ζητήσουν κυριολεκτικά τη βοήθεια του κοινού για να ανέβουν από και προς την αποβάθρα.

Ο ανελκυστήρας έχει γίνει θέμα ανταλλαγής εγγράφων μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ που έχει κάνει προσωρινή παραλαβή του έργου.

Ο ανελκυστήρας στο σταθμό ΣΚΑ- Αχαρναί δεν λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό. Η ΕΡΓΟΣΕ, την 1/6/2017, ζήτησε με έγγραφο από τον ΟΣΕ να αποκαταστήσει τη βλάβη. Η θετική απάντηση ήρθε δυο μήνες αργότερα, τον Αύγουστο, ωστόσο η βλάβη παραμένει ακόμα.

Στα έγγραφα που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το Star, όπως θα δείτε στο βίντεο, η ΕΡΓΟΣΕ ζητά από τον ΟΣΕ να δεσμευτεί ότι θα δώσει τα χρήματα για την αποκατάσταση των βλαβών, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 17.600 ευρώ.  Ο ΟΣΕ απαντά θετικά μετά από δυο μήνες, ώστε η ΕΡΓΟΣΕ να διαβεβαιώσει τον εργολάβο ότι θα πάρει τα χρήματα του για να φτιάξει τον ανελκυστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η βλάβη θα αποκατασταθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top