"Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα", είπε στη Ζωή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Συγκίνησε με τον επικήδειο λόγιο του - Πρώτη ανάρτηση: 22-08-2017 15:39

Τη γυναίκα που τον συντρόφευε για περισσότερο από 40 χρόνια κι έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών την Παρασκευή από ανακοπή καρδιάς, αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο ποινικολόγος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ζωή Λάσκαρη με ένα σύντομο επικήδειο, πάνω από το λευκό της φέρετρο, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι.

«Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας» είπε μεταξύ άλλων με μάτια υγρά από τα δάκρια που δεν μπορούσε να συγκρατήσει.

Αυτό ήταν ένα κομμάτι από ένα τετράστιχο, που της είχε πει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια και με το οποίο της είπε το στερνό αντίο.

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν "αγγέλους δεν προσέχουν". Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ' ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σε ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top