Το ΠΛΑΝΟ που σπάει καρδιές - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλαίει στην αγκαλιά της γυναίκας του και της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τον επικήδειο

Συγκινητικές στιγμές στην Μητρόπολη Αθηνών κατά την εξόδιο ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη-Πρώτη ανάρτηση:31-05-2017 18:30

Ο συγκινητικός επικήδειος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξόδιο ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού έφερε δάκρυα στα μάτια συγγενών και φίλων του σπουδαίου ηγέτη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Οι αναφορές του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε στιγμές της οικογενειακής τους ζωής, αλλά και στις αρετές και στα αξιώματα του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έκαναν πολλούς από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών να λυγίσουν. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, τα παιδιά και τα εγγόνια του πρώην πρωθυπουργού δεν μπορούσαν να κρύψουν την θλίψη για τους. Γι’ αυτούς, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δεν ήταν μόνο ο μεγάλος πολιτικός που έγραψε ιστορία, πάνω από όλα ήταν μπαμπάς και παππούς. 

«Ήσουν η κολώνα του σπιτιού μας. Θα έρθει η ώρα που η γλυκιά σου ανάμνηση θα φέρει χαμόγελο στα χείλη μας, πριν τρέξουν τα δάκρυα από τα μάτια μας. Αλλά όχι ακόμη. Σήμερα ολόκληρη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Κρήτη στέκεται σιωπηλή και βουρκωμένη μπροστά σε έναν σπουδαίο άντρα που ξεκινά το τελευταίο του ταξίδι. Όπως πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αφέντης της μοίρας του και καπετάνιος της ψυχής του.  Κι ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα τον υποδεχτεί. Καλό σου ταξίδι», είπε βουρκωμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του, Μαρέβας. Η μητέρα των παιδιών του προέδρου της ΝΔ, ντυμένη στα μαύρα, τον αγκάλιασε σφιχτά, τον φίλησε, του είπε κουβέντες παρηγοριάς και αγάπης, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο του. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δάκρυα στα μάτια του, αγκάλιασε την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη. Οι δυο τους έκλαψαν με πόνο και θλίψη για τον σπουδαίο πολιτικό που έφυγε, για τον πατέρα που δεν θα αντικρύσουν ξανά. Χωρίς λόγια- άλλωστε τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις – μίλησαν με τα μάτια, θυμήθηκαν όλα όσα έζησαν με τον πατέρα τους, και στήριξαν ο ένας τον άλλο, μακριά από τυπικότητες . 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top