H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ στιγμή που ο φωτογραφικός φακός καταγράφει τον Λουκά Παπαδήμο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ στο ΦΟΡΕΙΟ

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη διακομιδή του πρώην Πρωθυπουργού στον Ευαγγελισμό-Πρώτη ανάρτηση: 25-05-2017 20:07

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη διακομιδή του πρώην Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στον Ευαγγελισμό που, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, άνοιξε έναν παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη φάκελο και τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πόδια.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών. 

Το χρονικό 

Φεύγοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος, ο Λουκάς Παπαδήμος μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε, όπως πάντα, στο πίσω κάθισμα. Μπροστά, δίπλα στον οδηγό του, έκατσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του, ο Π.Κ. 

Λίγο πριν το αυτοκίνητο φτάσει στη συμβολή Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Παπαδήμος ζητάει τις εφημερίδες και την αλληλογραφία του. Ο συνεργάτης του, Π.Κ., του τα δίνει. Όταν ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο, εκείνος εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πόδια. Φέρει θλαστικά τραύματα κι εκδορές σε όλο του το σώμα, δεν φαίνεται, όμως, να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star. 

Αυτή την ώρα, ο πρώην Πρωθυπουργός χειρουργείται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου διακομίσθηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top