Βούλιαξε το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών από κόσμο που πήγε να αποχαιρετήσει το 23χρονο  Ανδρέα Γεωργακόπουλο, συνοδηγό της μοιραίας Πόρσε!

Η οικογένεια του νεαρού έφτασε υποβασταζόμενη και συντετριμμένη. Όταν έφτασε η στιγμή που ο πατέρας εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του, ράγισαν και οι πέτρες.

Ο πατέρας απευθυνόμενος στον γιο του, Ανδρέα είπε:

«Η ώρα αυτή, η χειρότερη για κάθε γονιό, ήρθε και για εμάς. Θέλω ειλικρινά να τους ευχαριστήσω όλους και εσάς που είσαστε εδώ και τους άλλους που δεν μπορούσαν να έρθουν, για την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας. Είναι πολύτιμα για εμάς. Αντρίκο, εκείνο που ήθελα να σου πω είναι ότι σε λατρεύουμε τόσο εσένα όσο και τον αγαπημένο σου αδερφό, τον Γιάννη. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι πάντοτε υπάρχει ένα αύριο. Καμιά φορά όμως το αύριο δεν έρχεται και τώρα μετανιώνουμε για όσα δεν έχουμε πει και δεν έχουμε κάνει. Την τελευταία φορά Αντρίκο που σου είπα ότι σε αγαπάω ήταν την 26η Οκτωβρίου του 2013 όταν με πήρες για να μου ευχηθείς για τη γιορτή μου. Και ακόμα θυμάμαι και θα το θυμάμαι για όσο ζω, πόσο ευτυχισμένο με είχες κάνει όταν μου απάντησες ''και εγώ σε αγαπώ μπαμπά''. Έκτοτε δεν το ξαναείπα. Βλέπετε οι άντρες δεν επιτρέπεται να λένε τέτοια πράγματα όπως δεν επιτρέπεται και να κλαίνε. Έλενα (η γυναίκα του), θέλω να σε ευχαριστήσω για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγάλωσες» και στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα. 

 

Διαβάστε επίσης:

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ στην κηδεία του συνοδηγού της Πόρσε-Σε λευκό φέρετρο ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος 

 

Tags: