Στο Σύνταγμα οι πυροσβέστες: Κάνουν πορεία διαμαρτυρίας-Ζητούν να μονιμοποιηθούν

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, οι οποίοι αντιδρούν στην τροπολογία με την οποία δόθηκε τριετής παράταση στις συμβάσεις τους, ενώ, όπως λένε, έπρεπε να μονιμοποιηθούν στις 10 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ) χαρακτηρίζει «αντιδημοκρατική και εξωθεσμική», την τροπολογία αυτή και «ανεπαρκείς» τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες πραγματοποιούν πορεία προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην οδό Ευαγγελιστρίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τους:

«Κύριοι, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, που θα πραγματοποιηθεί το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.) στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, θα κληθείτε, να απολογηθείτε ΔΗΜΟΣΙΑ, γιατί δεν μονιμοποιήθηκαν στην ώρα τους οι 2.100 περίπου καλοί μας συνάδελφοι και καλές μας συναδέλφισσες, που το δικαιούνται ΝΟΜΙΜΑ από τις 10 Φλεβάρη 2017 δυνάμει του Ν 3938/2011.

Οι ως τώρα εξηγήσεις σας για αυτήν την παράνομη, αντιδημοκρατική και εξωθεσμική ενέργεια είναι ανεπαρκείς έως ανύπαρκτες .

Θα τα πούμε ΔΗΜΟΣΙΑ το συντομότερο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top