ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ! Λάτρης της ταχύτητας ο σύζυγος της 33χρονης – Η ΦΩΤΟ με μία Porsche λίγο καιρό πριν

Θρηνεί όλη η Ελλάδα για τους τέσσερις νεκρούς

Λάτρης της ταχύτητας ο σύζυγος της 33χρονης

Σε κατάσταση σοκ είναι ο σύζυγος της 33χρονης Α.Π, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο της στο 83ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας όταν το απόγευμα της Κυριακής η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους.

Η 33χρονη, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα πήγαινε μαζί με το σύζυγό της Υ. Π και το παιδί τους εκδρομή με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Σταμάτησαν για λίγο στον ειδικό χώρο της Εθνικής Οδού που είναι για προσωρινή στάθμευση και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε το κακό.

Τραγική ειρωνεία… Ο 41χρονος ήταν λάτρης της ταχύτητας και των αυτοκινήτων. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φαίνεται η αγάπη του για τους τέσσερις τροχούς και την αυτοκίνηση, αφού έχει ανεβάσει πάρα πολλές φωτογραφίες με αυτοκίνητα, αλλά και από εκδηλώσεις με βασικό θέμα την ταχύτητα και το αυτοκίνητο στις οποίες είχε πάει με τη σύζυγο και το παιδί τους.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες αυτές, ο Υ.Π ποζάρει χαμογελαστός μπροστά από μια λευκή Porsche στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο έκοψε με βίαιο και αιφνίδιο τρόπο το νήμα της ζωής της γυναίκας και του γιου του κι έμελλε να παίξει μοιραίο ρόλο στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία της 33χρονης και του παιδιού θα γίνει αύριο, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί το μέρος και η ώρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top