ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: Η θεία της μικρούλας που πέθανε στη φωτιά στην Κατερίνη- Χαροπαλεύει η μάνα

Η πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος και η ψυχολογία των κατοίκων είναι ιδιαίτερα ταραγμένη

O κύριος Ανέστης Μιστρίδης, διοικητής του νοσοκομείου της Κατερίνης, μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν ένα 12χρονο κορίτσι και τη μητέρα του έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις μιας μικρής σε έκταση φωτιά.

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr, η 12χρονη, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς η 45χρονη γυναίκα φέρει εγκεφαλικό οίδημα λόγω της ισχυρής εισπνοής αναθυμιάσεων, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «βαρύτατης πρόγνωσης», όπως λέει ο κ. Μιστρίδης.

Η εικόνα που μεταδίδει ο διοικητής του νοσοκομείου από την Κατερίνη είναι τρομερές. Η πόλη έχει βυθιστεί στο πένθος και η ψυχολογία των κατοίκων είναι ιδιαίτερα ταραγμένη.

«Εμείς, σαν νοσοκομείο, κάναμε όλες τις προσπάθειες ανάνηψης και στα δυο περιστατικά. Και τα δύο περιστατικά ήταν χωρίς σφυγμούς. Καταφέραμε η μητέρα να ανακτήσει την καρδιακή της λειτουργία και τη μεταφέραμε στη ΜΕΘ, κάτι που, δυστυχώς, δεν συνέβη με το κοριτσάκι, που δυο ώρες μετά, κατέληξε».

Η θεία του άτυχου κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στην ίδια εκπομπή. «Δεν ξέρω κι εγώ να σας πω ακριβώς, ξέρω ό,τι ακούστηκε στην τηλεόραση κι ό,τι γράφτηκε στο facebook. Κάηκαν. Άλλοι λένε από τσιγάρο, άλλοι λένε από αναθυμιάσεις, δεν ξέρω, γράφουν διάφορα».

Το κοριτσάκι ήταν υιοθετημένο. «Δεν το ‘βλεπα πολύ» λέει η θεία του. «Καμιά φορά εδώ έξω, όταν πήγαινε σχολείο».

«Είμαστε συνυφάδες, παντρεύτηκε τον αδερφό του άντρα μου» λέει η γυναίκα για τη μητέρα του μικρού κοριτσιού. «Δεν την έβλεπα συχνά, δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Ο άντρας της λείπει και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει».

Για την ανείπωτη αυτή τραγωδία δεν υπάρχουν λόγια. Ελπίζουμε η μητέρα να γίνει γρήγορα καλά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top