ΘΡΗΝΟΣ στην Κατερίνη για το 9χρονο κορίτσι που πέθανε από φωτιά στο σπίτι του

Αγωνία για την τύχη της μητέρας του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Κατερίνης μετά από το θάνατο ενός 9χρονου κοριτσιού από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Όπως μετέδωσε και το star.gr, η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, όμως από τις αναθυμιάσεις το παιδί και η μητέρα του έχασαν τις αισθήσεις του.

Η 9χρονη μαθήτρια παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάνα και κόρη, εντόπισαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος πρώτο ορόφου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως οι πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα βρέθηκε κοντά στην είσοδο, ενώ το κορίτσι στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η 45χρονη γυναίκα φέρει εγκεφαλικό οίδημα λόγω της ισχυρής εισπνοής αναθυμιάσεων, με βαρύτατη πρόγνωση.

Μάλιστα όπως ανέφεραν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά. Οι πυροσβέστες απέκλεισαν την εκδοχή ότι η φωτιά προκλήθηκε από σόμπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι υπήρχαν δύο σόμπες, μία πετρελαίου και μία ξυλόσομπα, οι οποίες όμως δεν φαίνεται να λειτουργούσαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top