Μετά την συγκλονιστική της ανάρτηση και την εξομολόγηση ψυχής για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη με νέο post της στο Facebook, έδωσε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απαντήσεις στο ερώτημα του πώς βρέθηκαν τόσα χαλίκια και τόσο χώμα στο σώμα του τραγουδιστή μετά το τροχαίου.

Πολλοί είχαν πει πως αυτό αποτελούσε μυστήριο, άποψη που ενστερνιζόταν και η οικογένεια του Παντελή.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η 31χρονη που καθόταν στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς τζιπ, έγραψε στο Facebook της:

«Ψάξτε την αλήθεια σας α-θο-ρυ-βα !!!

Λέτε 35' !!! Αυτά τα 35' είναι συμπέρασμα δικό σας αλλιώς απο που προκύπτουν;;; Από τα χαλίκια;;; εγώ είχα χαλίκια, χώματα, κλαδιά και χόρτα στο σώμα μου αφού ήρθα σε επαφή με το έδαφος. Όλες οι ανοιχτές πληγές μου ήταν γεμάτες με διαφορά από αυτά.

Θα είμαι υπόλογος ένα χρόνο τώρα γιατί βρέθηκαν χαλίκια πάνω του;;; Είμαστε σοβαροί; 

Δηλαδή για όνομα... ο δημοσιογράφος βγάζει φωτογραφίες με τον Παντελή και καλά νεκρό στο αμάξι...δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό.. που είπε ψέματα ο δημοσιογράφος ή που του επέτρεψαν να το κάνει ! Τι άνθρωποι είστε εσείς;!

Δεν ξαναμιλάω.. έχω να δω την υγεία μου και το χειρουργείο που πρόκειται να κάνω!! Εξάλλου εσάς δεν σας ένοιαξε ποτέ για μένα. Τέλος...»

Εκτός από αυτή την ανάρτηση, δημοσίευσε και την παρακάτω φώτο:

 

Tags: