Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του αδερφού της παιδοψυχιάτρου που την έσφαξαν άγρια-Ήξερε τον φονιά της

Ποιόν ψάχνουν οι Αρχές-Δεν βρίσκουν το μαχαίρι του φόνου

Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα στην Λαμία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παιδοψυχίατρος που ήταν πασίγνωστη στην περιοχή και είχε πολύ καλή φήμη, βρέθηκε μαχαιρωμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, ενώ φέρεται να γνώριζε τον δράστη και να του άνοιξε η ίδια την πόρτα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο ένας από τους δυο αδερφούς της Θώμης, ο Κώστας Κουμπούρας πήγε στο σπίτι της αδερφής του.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο της, την βρήκε με τα πόδια πάνω στο κρεβάτι και το κεφάλι κάτω στο πάτωμα, ενώ το σώμα της έφερε αρκετές μαχαιριές (τουλάχιστον έξι είναι εμφανείς δια γυμνού οφθαλμού).

Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στο νεκροτομείο Πειραιά η νεκροψία στη σορό της γυναίκας.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της Θώμης, η οποία την ώρα του φόνου βρισκόταν στο ισόγειο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Συντετριμμένη, δεν πιστεύει ότι η κόρη της έφυγε από την ζωή, καθώς ήταν μαζί καθημερινά.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ:

Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήταν γνωστός της Θώμης, αλλά μετά τον φόνο έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Σε αυτόν επικεντρώνονται οι έρευνες. Μάλιστα τον καλούν και η οικογένεια του και η αστυνομία, αλλά το κινητό του είναι κλειστό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο εν λόγω άνδρας το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της, του άνοιξε την πόρτα και υπήρξε ένας διαπληκτισμός καθώς υπήρξαν κάποιες μαρτυρίες στις οποίες κανείς εκείνη την στιγμή δεν έδωσε σημασία. Ο φόνος έγινε γύρω στις 12:00-1:00 τη νύχτα.

Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε. Προφανώς ο δράστης το πήρε μαζί του.

Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη και ο δράστης φεύγοντας την έκλεισε κανονικά. Όλα δείχνουν μάλιστα πως δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου αλλά για καθαρά προσωπικό θέμα, κάτι που υποδεικνύεται και από τις πολλές μαχαιριές.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ-ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;:

«Θα μείνει για πάντα ζωντανή. Είναι πάντα κοντά μας. Την βρήκαμε στο διαμέρισμα της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο αδερφός μου της χτύπησε την πόρτα και δεν απαντούσε. Άνοιξε γιατί είχαμε κλειδί και την βρήκε όπως την βρήκε» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Σάββας Κουμπούρας.

«Παραμονή του γεγονότος ήμασταν γύρω στις 23:00 το βράδυ εδώ στο σπίτι της μητέρας μας. Μάλιστα ήταν λίγο κρυωμένη, ο αδερφός μας είπε να πάει στο νοσοκομείο και εκείνη μετά από λίγη ώρα πήγε στο διαμέρισμα της» πρόσθεσε και τόνισε:

«Ήταν αγαπητός άνθρωπος και προσέφερε στην τοπική κοινωνία. Είχε πελάτες και ασθενείς που κουράριζε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια εγκληματική πράξη για την αδερφή μας».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως τα αδέρφια ήταν πολύ αγαπημένα μεταξύ τους:

«Ο ένας ζούσε μέσα από τον άλλον και για τον άλλον. Ο ένας υποστήριζε τον άλλον.Η Θώμη ήταν ακούραστος άνθρωπος και ήθελε τους άλλους να χαμογελούν. Δεν ήθελε να φαίνεται ωραία. Ήθελε να είναι ωραία και δίκαιη. Πολλές φορές αυτό προκαλούσε και τον φθόνο. Δούλευε όλη μέρα και δεν είχε χρήματα. Άρα… βοηθούσε για να μην έχει χρήματα».

Τέλος, δεν έκρυψε πως ο δολοφόνος, «σίγουρα θα γνώριζε την Θώμη. Σίγουρα θα γνώριζε ότι η Θώμη ήταν ένας δίκαιος άνθρωπος και ότι δεν άξιζε να της κόψει το νήμα της ζωής. Πώς στάθηκε απέναντι της κάποιος και έκανε κάτι τέτοιο;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top