ΡΑΚΟΣ η Βασιλική Τρουφάκου για τον θάνατο της Τσώνη-Τι αποκάλυψε για την κατάθλιψη της φίλης της

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την αναπάντεχη απωλεια

ΡΑΚΟΣ η Βασιλική Τρουφάκου για τον θάνατο της Τσώνη-Τι αποκάλυψε για την κατάθλιψη της φίλης της

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη, της ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Κυνόδοντας».

Η 30χρονη κοπέλα, όπως σας είχαμε ενημερώσει  άφησε την τελευταία πνοή στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια, ενώ νεκρή τη βρήκε η συνάδελφός της Lewsha Camille Simboura, η οποία είχε γράψει στα social media.

«Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως να σε είχα σώσει. Ένιωσα ενοχές, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες και να σου κάνει μαλάξεις. Έπρεπε να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου».

Η Βασιλική Τρουφάκου,  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποχαιρετά την καλή της φίλη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως πέθανε χτυπημένη από παράφορη δυστυχία, από στενοχώρια που είχε στην ψυχή της.

«Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως  γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει. Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συγκινητικό «αντίο» της Γιούλικα Σκαφιδά στην Μαίρη Τσώνη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top