Μάνδρα: Η 51χρονη είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα από τον εισαγγελέα για έναν άνδρα

Τι λέει ο επιχειρηματίας πρώην σύζυγός της μετά το άγριο έγκλημα

Μυστήριο και πολλά ερωτήματα προκύπτουν από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας γυναίκας, μητέρας δυο παιδιών, στη Μάνδρα Αττικής τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραιβάζ και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα είχε ζητήσει από εισαγγελέα, περιοριστικά μέτρα για έναν άνδρα. Με αυτόν τον άνδρα είχε κάνει σχέση μετά το διαζύγιό της, αλλά τη διέκοψε μόλις τα παιδιά της έμαθαν γι΄αυτό.

TO ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

 

Το κίνητρο της δολοφονίας, εγείρει πολλά ερωτήματα. Ποιος ή ποιοι ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή μιας γυναίκας που δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της;

Το καλά μελετημένο πισώπλατα χτύπημα δεν συνδέεται με το ενδεχόμενο ληστείας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Η τσάντα και το πορτοφόλι της ήταν ανέγγιχτα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ 

 

Το θύμα 51 ετών, ήταν πρώην σύζυγος επιχειρηματία και τοπικού παράγοντα ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος -που είναι ξανά παντρεμένος- στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστείας δύο φορές. Μιλώντας στο Star ξεκαθαρίζει ότι η πρώην σύζυγός του ήταν μακριά από τις δικές του υποθέσεις:

«Όχι όχι...δεν παίζει αυτό το σενάριο γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και 17 χρόνια με την πρώην σύζυγο μου. Με τη συγχωρεμένη είχα τις καλύτερες σχέσεις».

ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ;

 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η 51χρονη δεν έχει πυροβοληθεί πισώπλατα. Μάλιστα την έχουν πυροβολήσει από σχετικά κοντινή απόσταση γι΄αυτό και οι σφαίρες τη «βρήκαν» στο κεφάλι.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οι δράστες που της είχαν στήσει καρτέρι να βρήκαν πρόσχημα ώστε να γυρίσει το πρόσωπό της προς εκείνους.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να έχει δει ίσως και να έχει συνομιλήσει για λίγα δευτερόλεπτα με τους εκτελεστές της.

Πολύ σημαντική είναι και η μαρτυρία της φίλης της. Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, διασκέδαζαν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αναμένεται να ρίξει φως στο ερώτημα αν είχε προηγηθεί κάτι εκεί που διασκέδαζαν, αν της είχε εκμυστηρευτεί κάτι η 51χρονη ή αν είχε κάποια ανησυχία.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

H 51χρονη είχε μόλις γυρίσει από βραδινή διασκέδαση με μια φίλη της. Την καληνύχτισε και κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Πριν προλάβει όμως καλά καλά ν΄ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, οι άγνωστοι που πιθανότατα της είχαν στήσει καρτέρι την πυροβόλησαν τουλάχιστον 2 φορές στο κεφάλι.

Την εκτέλεσαν εν ψυχρώ, χωρίς να της αφήσουν ούτε ένα περιθώριο αντίδρασης. Το προμελετημένο χτύπημα έδειξε ακρίβεια κινήσεων. Την περίμεναν,την είδαν, τη σκότωσαν και εξαφανίστηκαν.

Στο υπνοδωμάτιο κοιμόταν ο ένας από τους δυο γιους της. Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της, έφτασε στο σπίτι η φίλη  της  η οποία λίγη ώρα πριν την είχε αφήσει με το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της.

Γείτονες και συγγενείς την περιγράφουν ως μια φιλήσυχη γυναίκα, ευγενική που βοηθούσε πολύ κόσμο.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top