Αποκλειστικό SΤΑR: Oι «διάλογοι - φωτιά» του Μανώλη Σοροπίδη με τον πασίγνωστο δικηγόρο και τον Χάρη

Τα 30.000 ευρώ και τα ναρκωτικά που του έδιναν

Στο φως φέρνει το Star τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας, με τον εμπλεκόμενο δικηγόρο και τον Χάρη, τον αστυνομικό στο Μεταγωγών, τους οποίους κατονόμασε στον ανακριτή ως ηθικούς αυτουργούς.

Στην 4ωρη συμπληρωματική του απολογία, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας απάντησε σε «βροχή»  ερωτήσεων του ανακριτή, ενώ του παρέδωσε και πολυσέλιδες χειρόγραφες επιστολές, τις οποίες όπως υποστηρίζει έγραψε ο ίδιος μέσα στο ειδικό κελί, όπου κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Διαβάστε επίσης: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Μανώλης Σοροπίδης - Η συμφωνία με τον πασίγνωστο δικηγόρο και τον Χάρη

Ανάμεσα στα χειρόγραφα του περιλαμβάνονται και οι διάλογοι που φέρεται να είχε με τον εμπλεκόμενο δικηγόρο, το αφεντικό, όπως το αποκαλούσε.

Οι διάλογοι μεταξύ του Σοροπίδη και του «αφεντικού»

 

Αφεντικό: «Θα τα πούμε μια φορά, μετά δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις. Τα λεφτά είναι πολλά. Εσύ πες ναι ή όχι».

Σοροπίδης: «Εξαρτάται τι ζητάς».

Αφεντικό: «Αφού οι πελάτες μου έχουν πρόβλημα με μια κυρία που δεν εξαγοράζεται. Έχει στα χέρια της πράγματα που κάνουν ζημιά στους πελάτες μου. Θέλω να βγει εκτός υπηρεσίας πριν το 2018».

Σοροπίδης: «Γιατί οι πελάτες σου δεν μπορούν να τη διώξουν;»

Αφεντικό: «Μη ρωτάς. Μεγάλη ζημιά και πρέπει να την καλύψουμε πριν μπει το ΄18»

Η πρώτη συνάντηση του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου με τον δικηγόρο έγινε εδώ στην Ευελπίδων και όπως ισχυρίστηκε στον ανακριτή ο δικηγόρος του είπε ότι χρειάζεται το περιεχόμενο της τσάντας της Δώρας.

Ο πατέρας της αποκαλύπτει γιατί η Δώρα κουβαλούσε μαζί της τα στικάκια από τη δουλειά: «Πριν 7-8 μήνες μου είχε πει το παιδί μου ότι είχε μπει «λαδοπόντικας», «αρουραίος» στον υπολογιστή του, στη δουλειά του και του είχε σβήσει ή μία ή δύο υποθέσεις και αναγκαζόταν το παιδί να κουβαλάει τα στικάκια μαζί του. Από τη δουλειά μέσα ξέρουνε από ποιά υπόθεση σκότωσαν το παιδί. Να βγούνε να μιλήσουν από ποιά υπόθεση σκότωσαν το παιδί. Είναι κοινό μυστικό. Η εφορία, η δουλειά της και να πούνε ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ποιά πληρεξούσια είχε, από ποιούς πελάτες και να πηγαίνει να τους αντιπροσωπεύει στη συγκεκριμένη εφορία», υποστηρίζει.

Στα χειρόγραφα του Σοροπίδη αναφέρονται και οι διάλογοι που είχε με τον Χάρη, τον φερόμενο αστυνομικό στο Μεταγωγών, ο οποίος όπως αποκάλυψε στον ανακριτή τον συναντούσε μεταμφιεσμένος, με περούκα, μούσια και μουστάκι, του έδινε χρήματα και τον προμήθευε ακόμα και ναρκωτικά στο σπίτι, που ήταν φιλοξενούμενος στο Γαλάτσι.

«Διάλογοι – φωτιά»

 

Χάρης: «Στο σπίτι που θα πάς να μην σε πάρει χαμπάρι ο άλλος. Δεν θέλω προβλήματα. Θα παίρνεις αυτά που θα σου δίνω, όπως σου έχω πει. Θα σε κάνω άντρα».

Σοροπίδης: «Με αυτά που έπαιρνα μετά από λίγο άρχισα να μουγκρίζω. Ήθελα να φάω και τα κάγκελα. Να κάνω κακό».

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να κάνει συμπληρωτική κατάθεση στον ανακριτή η μητέρα της Δώρας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα κληθεί να καταθέσει ο πασίγνωστος δικηγόρος.

«Μου έδωσε 40 ευρώ και μου ζήτησε να τον περιμένω σε ένα καφέ απέναντι από την Ευελπίδων, αλλά να καθίσω έξω. Έπειτα από 45 λεπτά ήρθε αρχικά ο Χάρης και μετά ο δικηγόρος. Μου είπε ότι έχει μια πρόταση για μένα την οποία αν δεχόμουν θα έβγαζα 30.000 ευρώ», ισχυρίστηκε ο Μανώλης Σοροπίδης.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top