O «χοντρός» από την σπείρα με τον «ψηλό και τον κοντό» παραδόθηκε live στην τηλεόραση

Βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είπε πως δεν είχε καμία ανάμειξη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά έλαβε χώρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου παραδόθηκε live ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην σπείρα με τον «ψηλό και τον κοντό», που είχαν διαπράξει εκατοντάδες σκληρές ληστείες σε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία.

Ο Ανδρέας Τουρνάς, που έγινε γνωστός με το παρατσούκλι ο «χοντρός» και καταζητούνταν από την αστυνομία (ενώ τα στοιχεία και οι φώτο του δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη), βγήκε στην εκπομπή της και είπε τη δική του αλήθεια, πριν κληθεί το περιπολικό για να τον πάρει.

Φώτο από ΕΛ.ΑΣ

Όπως εξήγησε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Ανδρέας Τουρνάς «επικοινώνησε μαζί μας και είπε ότι θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο και όμως τηλεοπτικό! Η στιγμή της σύλληψης του «χοντρού» καταζητούμενου αφού παραδόθηκε live στην Τατιάνα

 Αυτοί είναι ο «ψηλός» και ο κοντός» που ξάφριζαν πρακτορεία και σούπερ μάρκετ

 Συνελήφθησαν ο «ψηλός» και ο κοντός» για δεκάδες ληστείες σε πρακτορεία και σούπερ μάρκετ - Το λάθος που τους έστειλε στη φυλακή

«Δεν πήρα καν δικογραφία στα χέρια μου, δεν πήρα χαρτιά στα χέρια μου να δω τι έχουν πει για μένα. Ήρθα εδώ να πω απλά την αλήθεια. Ο κύριος Παύλος Αποστολόπουλος (ο «ψηλός») είναι φίλος μου» εξήγησε ο ίδιος και ξεκαθάρισε:

«Δεν συμμετείχα στη σπείρα, δεν έχω καμία σχέση με τις πράξεις τους. Εγώ ήξερα τον ψηλό ήταν φίλος μου. Δεν ήμουν τσιλιαδόρος της σπείρας».

Πώς «μπλέχτηκε»;

 

«Κάποια μέρα είχα οικονομική ανάγκη επειδή ήμουν άνεργος μήνες και είχα χάσει τη δουλειά μου, μου είπε ο κος Αποστολόπουλος θα πάμε κάπου, θα κάτσεις εκεί, θα πεταχτώ σε μια δουλίτσα που θέλω, και θα γυρίσω αλλά  δεν μπορείς να έρθεις μαζί μου. Αντιλήφθηκα ότι πήγε να κάνει παράνομη πράξη δεν είμαι χαζός. Η ανάγκη με έκανε να πάω. Δεν πήρα καμία βοήθεια. Και άλλη μια φορά που μου είπε έλα να με πάρεις από το Περιστέρι. Μου ήρθε ιδρωμένος σε ένα στενάκι και προφανώς πάλι θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου, δεν θα τον πρόδιδα».

(Ο "Αποστολόπουλος" είναι ο μεσαίος άνδρας στη φώτο, ενώ το κανονικό του όνομα είναι: HINOV (ον) PAVEL του HRISTOV και της NIKOLINKA, γεννημένος στις 7-10-1985 στη Βουλγαρία)

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Όπως ανεφέρε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες.

«Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.

Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε ότι «ζητάω συγγνώμη μόνο από το παιδί μου. Δεν έχω κάνει κάτι στο βαθμό που με κατηγορούν. Δεν έχω κάνει κάτι που να επιτρέπει να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Είναι άδικο αυτό και νιώθω ότι δεν μου πρέπει. Παλιά υπήρξα παράνομος και κακώς, γιατί έπαιρνα ναρκωτικά».

Όσο για τη φώτο που δημοσίευσε η αστυνομία, ο φερόμενος ως ληστής υποστηρίζει ότι «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top