Το σατανικό ζεύγος στο δρόμο για τη φυλακή μετά τη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία

Απολογήθηκε και η 38χρονη γυναίκα αράχνη

Το σατανικό ζεύγος στη φυλακή μετά τον φόνο καρδιολόγου

Μετά την απολογία του 37χρονου Βούλγαρου, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, σειρά να βρεθεί μπροστά στον ανακριτή είχε η 38χρονη σύζυγος του γιατρού.

Η γυναίκα, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο που ορίστηκε αυτεπάγγελτα, υποστήριξε ότι είναι αθώα κι ότι δεν έχει σχέση με τον σχεδιασμό και τη δολοφονία του συζύγου της. Δεν κατάφερε, όμως, να πείσει τις ανακριτικές αρχές και θα περάσει κι εκείνη το κατώφλι της φυλακής.

Η 38χρονη έχει αποκτήσει ένα παιδάκι με τον γιατρό, το οποίο είναι ανήλικο. Μέχρι στιγμής, παραμένει υπό τη φροντίδα της γιαγιάς του, τη μητέρα, δηλαδή, της 38χρονης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 37χρονος Βούλγαρος κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος νωρίτερα, μετά την κατάθεσή του, στην οποία επιχείρησε να το πάρει όλο πάνω του. 

«Γιατί με ρωτάτε γι’ αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε», φέρεται να υποστηρίζει ο 37χρονος. «Η Ν.. δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία». Είπε, μάλιστα, ότι ο γιατρός τού είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στις 14 Αυγούστου κι άφησε να εννοηθεί ότι φοβόταν τόσο για τη ζωή του όσο και για τη ζωή του ανήλικου γιου του, που βρίσκεται στη Βουλγαρία. Το στοιχείο αυτό θα εξεταστεί από τις αρχές.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top