Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει από τα ξημερώματα τον Βόλο. Ένας 37χρονος εντοπίστηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου.

Το θύμα, το οποίο διέμενε με τον αδελφό του, έφερε θανατηφόρα χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο στο κεφάλι. Η σορός του βρέθηκε έξω από το σπίτι και δίπλα από το αυτοκίνητό του. 

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί, οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και περίοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο. Γείτονες ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης. O αδελφός του θύματος έχει προσαχθεί και ανακρίνεται. 

Τι είπε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή

Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι είπε στο magnesianews.gr ότι ο φόνος έγινε με θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός σπιτιού.

«Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι», δήλωσε η ιατροδικαστής η οποία τόνισε ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η ίδια εκτίμησε ότι ο θάνατος προήθλε από τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι νωρίς το πρωί.

Πηγή: magnesianews
Tags: