ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτός είναι ο ληστής που κρύφτηκε στην ντουλάπα για 14 ώρες

Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τις πόρτες της ντουλάπας, ωστόσο κανείς δεν την άνοιξε

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η φωτογραφία του «ληστή της ντουλάπας», του ενός από τους τέσσερις δράστες της ληστείας του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος τελικά διέφυγε της σύλληψης, αφού παρέμεινε κρυμμένος επί 14 ώρες στη ντουλάπα του σπιτιού, χωρίς να τον πάρει πρέφα η αστυνομία.

Οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού τον κατέγραψαν στην είσοδο του σπιτιού. Όπως φαίνεται στην ΦΩΤΟ, ο ληστής φορούσε μαύρα, γάντια και κουκούλα.

Νωρίτερα, την Δευτέρα, οι αστυνομικοί χτένισαν την πολυκατοικία και τη γύρω περιοχή, η Σήμανση πήρε μάλιστα αποτυπώματα από τις πόρτες της ντουλάπας, ωστόσο κανείς δεν την άνοιξε. 

Στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου, σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, έγινε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή άνω των 20 αστυνομικών. 

Ακολούθησε καταδίωξη των ληστών στα μπαλκόνια και σύλληψη δύο εξ αυτών, ενώ ο τρίτος στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από μπαλκόνι του 7ου ορόφου σε μπαλκόνι του 1ου και σκοτώθηκε.  

Γύρω στις 23:00 -και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση- η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και η οικιακή βοηθός της επέστρεψαν στο σπίτι.

Τότε, ο γιος της ιδιοκτήτριας άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και αντίκρισε τον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του. Όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε αφοδεύσει μέσα στην ντουλάπα. 

Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με το όπλο του, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά.

Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

*φωτο και βίντεο: ΕΡΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top