ΣΟΚ στη Μεσσήνη:Ήμασταν σε κηδεία όταν μάθαμε ότι ο Χ.Τ σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε-Έχασε πριν 4 χρόνια τη γυναίκα του από καρκίνο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Δήμαρχος Μεσσήνης-Τι λέει στο star.gr Πρώτη Ανάρτηση 17-03-2017 14:02

Μαύρη είναι η μέρα που ξημέρωσε για τη Μεσσήνη. Όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου βλέπεις τους κατοίκους με κατεβασμένο το κεφάλι και με δάκρυα στα μάτια. Ο ένας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον άλλον με μια αγκαλιά, με ένα νεύμα, με ένα χτύπημα στον ώμο. Το χτύπημα της μοίρας είναι βαρύ και κανείς δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Είναι οι πρώτες ώρες που η περιοχή βιώνει ένα πρωτοφανές πένθος. Ενώ σχεδόν όλοι οι δημότες ήταν στην κηδεία δύο συγχωριανών τους που έφυγαν σε τροχαίο δυστύχημα (ηλικίας 47 και 51 ετών τα θύματα), έμαθαν τα κακά χαμπέρια. Ο 59χρονος Χ.Τ σκότωσε με καραμπίνα την 10χρονη κορούλα του και αυτοκτόνησε.

ΦΩΤΟ: thebest

Είμαι συντετριμμένος-Δεν μπορώ να το πιστέψω λέει στο star.gr ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Με σπασμένη φωνή ο Γεώργιος Τσώνης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης αφηγείται πως έμαθαν τα τραγικά γεγονότα «ήμασταν στην κηδεία των δύο συμπολιτών μας όταν το μάθαμε. Δεν το χωρά το μυαλό μας, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Όλοι είναι με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή. Εγώ όταν το έμαθα επικοινώνησα αμέσως με την αστυνομία. Τις έρευνες τις έχει αναλάβει η ασφάλεια και περιμένουμε από τον ιατροδικαστή να μας πει πως έγιναν τα πράγματα. Ξέρουμε ότι πρώτα σκότωσε το παιδί και μετά αυτοκτόνησε αλλά δεν ξέρουμε ακόμη κάποια πράγματα. Ο,τι και να σας πω είναι λίγο αυτές τις ώρες. Είμαι συγκλονισμένος» λέει ο Δήμαρχος.

Ο φονιάς και αυτόχειρας είχε χάσει τη γυναίκα του πριν 4 χρόνια από καρκίνο

Όταν ρωτάμε τον κύριο Τσώνη αν έχει κάποια σκέψη για το τι μπορεί να όπλισε το χέρι του 59χρονου και τον έκανε φονιά και αυτόχειρα, ο Δήμαρχος απαντά «τι να σας πω, ακόμη δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο.

Σκεφτείτε πως εγώ τον Χ.Τ τον είδα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο. Δεν έδειχνε κάτι, δεν έδειχνε πως τον προβληματίζει κάτι, φανερά τουλάχιστον. Ξέραμε βέβαια όλοι πως του στοίχισε πολύ ο θάνατος της γυναίκας του πριν 4 χρόνια. Την έχασε από καρκίνο και ίσως δεν το ξεπέρασε ποτέ. Ήταν χειριστής εκσκαφέα ο 59χρονος και μάλιστα κάποια εποχή είχε δουλέψει και στον Δήμο.

 Είχε και στεναχώριες οικονομικές αλλά από αυτές που έχει όλος ο κόσμος τώρα με την κρίση. Δεν ξέραμε να έχει γίνει κάτι άλλο. Τι συνέβη μέσα στο μυαλό του, κανείς δεν ξέρει» είπε τέλος ο κύριος Τσώνης.

Της Ισμήνης Λέντζου (i.lentzou@star.gr)

   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top