Yπέροχοι κεφτέδες με σάλτσα μανιταριών και χωριάτικο ψωμί

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Πεντανόστιμους κεφτέδες με σάλτσα μανιταριών και χωριάτικο ψωμί έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
Για τους κεφτέδες 
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
500 γρ. χοιρινό κιμά
1 μικρή πατάτα (τριμμένη)
2 κ.σ. MAGGI Νοστημιά
100 γρ. παρμεζάνα ή γραβιέρα (τριμμένη)
3 κ.σ. ελαιόλαδο
 
Για τη σάλτσα και το τελείωμα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεσαίο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκορδο
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους (ψιλοκομμένα)
2 κ.σ. πελτέ τομάτας
1 κ.σ. αλεύρι
1 κούπα μπύρα
3 κούπες νερό
1/2 κούπα φρέσκο βασιλικό (ψιλοκομμένο)
1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί (κομμένο σε μεγάλους κύβους)
300 γρ. τοματίνια (κομμένα στη μέση)
200 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
2 τμχ φρέσκια μοτσαρέλα (κομμένη σε λεπτές φέτες)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top