Fact: Το να είσαι single δε σημαίνει ότι δεν αρέσεις

Κι αυτοί είναι οι λόγοι που το στηρίζουν

Το Να Είσαι Single Δεν Σημαίνει Ότι Δεν Αρέσεις

Το να βασίζουμε την αυτοεκτίμησή μας στην προσοχή που λαμβάνουμε από τους πιθανούς ή υπαρκτούς μας συντρόφους είναι κάτι που όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι θα αφήσετε αυτή τη γραμμή σκέψης πίσω στα μαθητικά ή φοιτητικά χρόνια μαζί με τη χαμηλή αυτοεκτίμησή σας, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές (όπως όταν συνειδητοποιείτε ότι είστε το μόνο single κορίτσι που έχει απομείνει στην ομάδα φίλων σας) που έχουν τον τρόπο να σας φέρουν αυτά τα συναισθήματα πίσω.

Τι να κάνετε για να αποφύγετε την εποχική συναισθηματική διαταραχή

Αλλά όλοι έχουν υπάρξει singles κάποια στιγμή, και συνήθως υπάρχουν πολλά περισσότερα από το «οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για εμένα». Ποιος λέει ότι δε σκέφτονται διάφοροι ευτυχώς που είσαι single όταν σε βλέπουν; Να γιατί το να είσαι single δε σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν είσαι επιθυμητή, γιατί είσαι απόλυτα.

Εστιάζετε στον εαυτό σας

Είστε single επειδή θέλετε να εστιάσετε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, όχι επειδή δεν έχετε προοπτικές. Το να είσαι επιθυμητός δεν είναι πάντα προτεραιότητα, και αυτό είναι απολύτως εντάξει.

Δεν σας ενδιαφέρει να μπείτε σε σχέση.

Οι περισσότερες single γυναίκες θα μπορούσαν πιθανώς να βρεθούν σε μια σχέση asap, αν ήθελαν, αλλά αυτό θα σήμαινε ότι θα συμβιβάζονταν με έναν άντρα που δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν αυτή τη στιγμή. Έχετε πρότυπα για κάποιο λόγο – αξίζετε το καλύτερο.

Οι άνδρες μπορούν να νιώσουν φόβο από hot γυναίκες.

Μερικές φορές ο άλλος νομίζει ότι μπορείς να έχεις όποιον θέλεις και δεν υπάρχει περίπτωση να τον επιλέξεις. Οι άντρες μπορεί να είναι εξίσου ανασφαλείς και να φοβούνται την απόρριψη, και μερικές φορές οι γυναίκες με τα περισσότερα προτερήματα μένουν μόνες τους για περισσότερο καιρό επειδή δεν έχουν γνωρίσει έναν άντρα που να έχει την αυτοπεποίθηση να τις κυνηγήσει.

Είναι απαραίτητο να απολαύσετε λίγο χρόνο ως Single.

Εάν βρίσκεστε ανάμεσα σε σχέσεις, η σκέψη να σοβαρευτείτε μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστική. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθούμε μετά από ένα χωρισμό, και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε σε οτιδήποτε απλώς για να αποδείξετε στους άλλους ότι μπορείτε.

Tα ζώδια που μετά από μία νύχτα πάθους, αλλάζουν συμπεριφορά!

Έχει να κάνει με το timing.

Στους ανθρώπους αρέσει να δίνουν αυτόκλητες συμβουλές για το πώς θα βρείτε την αγάπη μόλις σταματήσετε να ψάχνετε. Αλλά ούτε αυτό συμβαίνει πάντα. Όσο κι αν βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω, μερικές φορές ο συγχρονισμός απλώς δεν λειτουργεί και για αυτό δεν φταίει κανείς.

Δεν είναι δικό σας το θέμα...

Έχετε σταματήσει ποτέ να σκεφτείτε ότι ίσως δεν είστε εσείς ο ανεπιθύμητος, αλλά όλοι οι άντρες που είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή; Οι φίλοι σας θα βρουν την ευκαιρία να σας προτείνουν κάθε άντρα που συναντούν, αλλά αν δεν είναι αυτό που ψάχνετε, δεν θα σας βγουν.

Single δεν σημαίνει ότι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται.

Μπορεί να μην είστε σε μια σοβαρή σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγείτε ραντεβού. Ίσως τα περιστασιακά ραντεβού είναι το μόνο για τα οποία έχετε χρόνο τώρα, αλλά σίγουρα δεν κάθεστε μόνοι σας στο σπίτι κάθε Σαββατοκύριακο και κλαίτε για την μοναχική σας κατάσταση.

Οι σχέσεις δεν είναι για όλους.

Οι άνθρωποι σε σχέση πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι θέλουν αυτό τη ζωή τους. Είναι τόσο ευτυχισμένοι που δεν μπορούν να φανταστούν κάποιον να επιλέξει να μείνει ελεύθερος. Αλλά είμαστε όλοι διαφορετικοί, και αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε για να απολαύσετε πραγματικά το να είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η επιλογή σας.

Τα αντικείμενα… του πόθου είναι υποκειμενικά

Δεν θα σας θέλει κάθε άντρας που θα συναντάτε κάθε φορά – αυτή είναι η ζωή. Ωστόσο, εγγυώμαι ότι υπάρχουν τύποι εκεί έξω που θα σας βρουν καταπληκτική – απλά πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο.

Πηγή: allyou.gr

Επιμέλεια: Αγγελική Λάλου 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top