Τα σημάδια που δείχνουν πως σε ποθεί σεξουαλικά

Πώς θα καταλάβεις αν υπάρχει σεξουαλική ένταση και όχι φιλία

Έχεις γνωρίσει κάποιον, σου αρέσει και νιώθεις όταν είσαι δίπλα του μια σεξουαλική ένταση. Πώς θα καταλάβεις όμως εάν το ίδιο ισχύει και από την δική του πλευρά;

Tέσσερα ζώδια που δεν φοβούνται τη μοναξιά

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε μερικά κλασικά σημάδια που θα σου αποκαλύψουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Η γλώσσα του σώματος 

Αν σε αγγίζει απαλά στον ώμο, αν γέρνει προς τα εσένα. Το βασικό όμως είναι να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πώς νιώθει το σώμα σου. Αυξημένοι παλμοί και πίεση, πράγματα που νιώθεις και όταν μισείς κάποιον.

Τo πείραγμα

Νιώθεις την ανάγκη να πειράζεις κάποιον για κάτι που λέει ή κάνει, αν και είναι προφανές ότι το κάνεις επειδή φλερτάρεις.

Ένταση σαν προκαταρκτικά

Σύμφωνα με τη σεξολόγο Madalaine Munro, η σεξουαλική ένταση είναι η απουσία άμεσης επιβράβευσης. Και ενώ μπορεί να σε ενοχλήσει, σε βοηθά να παραμένεις παρούσα στο σώμα σου. Αυτό όμως δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην οικειότητα. Όλο αυτό το παιχνίδι μοιάζει με προκαταρκτικά, γιατί δεν φτάνει στην εκτόνωση.

Aυτές είναι οι βασικές αιτίες χωρισμού στα ζευγάρια

Στο λένε οι γύρω σας

Όταν η σεξουαλική ένταση συμβαίνει μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν ή, ας πούμε, σε εργασιακό περιβάλλον, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει αντιληπτό από τους άλλους. Ίσως επειδή ξεχνάς ότι δεν είστε μόνοι και φλερτάρετε διακριτικά, λες και δεν υπάρχει άλλος στο δωμάτιο.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top