Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις όλων των ζωδίων

Η Άση Μπήλιου γράφει για όσους ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σε αυτό το Ουράνιο ζώδιο δημιουργεί οραματιστές, ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, οι οποίοι έχοντας τις αρετές του σταθερού σταυρού, μπορούν να φέρουν τα όνειρά τους στον υλικό κόσμο και να δημιουργήσουν κάτι χειροπιαστό.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 2 - 8/1/2023 από την Άση Μπήλιου

Διαθέτοντας τις επικοινωνιακές ιδιότητες του αέρα, συνδυάζουν τη σταθερότητα με ένα ελεύθερο πνεύμα, που διψά να ανοίξει τα φτερά του σε ανοιχτούς ορίζοντες για να ανακαλύψει τη γνώση, τις ιδέες, αλλά και τις εμπειρίες που προσφέρει ο κόσμος. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βλέπει την ευκαιρία, (δημιουργική, οικονομική) εκεί που οι άλλοι δεν θα κοιτούσαν. Είναι αυτή η ματιά που την οδηγεί σε απρόσιτα μονοπάτια και την κάνει να εμπνέει με την αντισυμβατικότητα, αλλά και τον οπορτουνισμό της.

Τα άτομα με αυτή τη θέση στον χάρτη τους τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, αφενός για να διατηρήσουν την αντικειμενικότητα και αφετέρου την ψυχραιμία τους, διότι δεν θέλουν να χάνουν τον έλεγχο του εαυτού τους. Συχνά  προσεγγίζουν τις σχέσεις και τα συστήματα αξιών, με ένα πιο αποσπασμένο, αναλυτικό τρόπο. Μπορεί να έχουν μία δική τους εικόνα για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα ή οι σχέσεις και να μην είναι ευέλικτοι στο να αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους.

Ιανουάριος 2023: Οι «καλές» και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Έλκονται  από ασυνήθιστα άτομα ή καταστάσεις και εξερευνούν νέους τρόπους για να συνδεθούν με τους άλλους μέσω της συλλογικότητας, της φιλίας ή της σεξουαλικότητας τους. Αγαπούν την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον, το διάστημα, την τεχνολογία, αλλά και τον κόσμο των ιδεών. Συχνά εξερευνούν τα μυστήρια του αθέατου κόσμου, τις εναλλακτικές θεραπείες ή τρόπους ζωής και τον εσωτερισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι η αστρολογία συνδέεται εν μέρει με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό.

Ασχολίες που ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο από τις 03/01/2023 έως τις 26/01/2023 και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για:

  • Να γίνουμε πιο προσιτοί και να ανοίξουμε τον φιλικό μας κύκλο.
  • Να λάβουμε μέρος σε εθελοντική εργασία για τον άνθρωπο, τη φύση, το περιβάλλον.
  • Να ασχοληθούμε με εναλλακτική διατροφή, θεραπεία, άσκηση.
  • Να επισκεφτούμε το πλανητάριο, το αστεροσκοπείο, να μάθουμε για το διάστημα.
  • Να διαβάσουμε ή να μάθουμε αστρονομία, αστρολογία.
  • Να αγοράσουμε ασυνήθιστα ρούχα, έργα τέχνης ή διακοσμητικά.
  • Να δούμε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε πώς θα επηρεάσει η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο τους εκπροσώπους του ζωδιακού στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top