Ιανουάριος 2023: Οι «καλές» και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Η Άση Μπήλιου γράφει για τις μέρες που πρέπει να προσέξουμε

Ο Ιανουάριος στο ξεκίνημα του μπορεί να μας παιδέψει λίγο με τις ανάδρομες πορείες του Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/2023 και του Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/01/2023, αλλά ας μη βιαστούμε να κρίνουμε μια ολόκληρη χρονιά μόνο από την πρώτη εικόνα της.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές το 2023

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα είμαστε αρκετά πιο συναισθηματικοί και θα εκφράζουμε τις ανάγκες μας με την ενδότερη επιθυμία να καταφέρουμε να τις ικανοποιήσουμε. Όμως πόσο εύκολο θα είναι με την Πανσέληνο το βράδυ των Φώτων στον ευαίσθητο Καρκίνο, που μάλιστα θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, να μας κατανοήσουν οι άλλοι αλλά κι εμείς εκείνους; Το σημαντικό με αυτή την Πανσέληνο είναι να μην περιμένουμε από τους άλλους να μας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτή την ευθύνη την έχουμε αποκλειστικά οι ίδιοι απέναντι στον εαυτό μας.

Στις 12/01/2023 ξεκινούν τα ευχάριστα του Ιανουαρίου, καθώς επιτέλους ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους μετά από δυόμισι μήνες. Ο πλανήτης της δράσης, της υψηλής ενέργειας και της διεκδίκησης ήταν ανάδρομος από το τέλος Οκτωβρίου στο ζώδιο των Διδύμων και μας δυσκόλεψε αρκετά κυρίως στο να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

3 άντρες του ζωδιακού που τα παίζουν όλα για τον έρωτα

Στις 18/01/2023 κι ο Ερμής προχωρά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, κάνοντας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου μοναδικό για να εκδηλώσουμε δράση, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να επιτύχουμε στα σχέδια μας και να θέσουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά. Σε αυτό συναινεί και η καταπληκτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/01/2023, που σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, και βοηθά να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να εγκαινιάσουμε ή έστω να σκεφτούμε αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε.

Δείτε τις ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top