3 άντρες του ζωδιακού που τα παίζουν όλα για τον έρωτα

Ο σύντροφος σου ανήκει σε ένα από αυτά;

Οι πιο κάτω άντρες του ζωδιακού δε θα δίσταζαν να τα παίξουν όλα για όλα για έναν έρωτα που τους συναρπάζει.

Τα 4 ζώδια που θα «ελευθερωθούν» τη νέα χρονιά

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός, θερμόαιμος και απόλυτα παθιασμένος. Ρίχνεται στην «μάχη», χωρίς δεύτερη σκέψη και τα δίνει όλα για τον άνθρωπο που αγαπά. Δεν σκέφτεται απώλειες, ούτε συνέπειες. Θέλει μόνο να πετύχει τον σκοπό του. Σκέφτεται μόνο το τώρα και το πώς θα μπορέσει να είναι με το πρόσωπο που εκείνος θέλει.

3 άντρες του ζωδιακού που τα παίζουν όλα για τον έρωτα

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι επίσης γενναιόδωρος σε όσους αγαπά και υπερπροστατευτικός. Θα μπει «ασπίδα» για τον άνθρωπό του, θα τον προστατέψει και θα του παρέχει κάθε ασφάλεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κάνει να κάνει πίσω όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, έρωτα και καρδιάς. Για το άτομο που ο ίδιος έχει επιλέξει στην ζωή του, θα δώσει τα πάντα και δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που μπορεί να αισθανθεί τα πιο έντονα και βαθιά συναισθήματα και για τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό του, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Δεν θα δίσταζε μπροστά σε τίποτα και δεν θα φοβόταν κανέναν κίνδυνο. Θα γινόταν ασπίδα για το ταίρι του και θα δεχόταν εκείνος όλα τα βέλη. Και θα το έκανε με χαμόγελο. 

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top