Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 2 - 8/1/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Καλή χρονιά σε όλους/ες! Η πρώτη εβδομάδα του έτους μας καλωσορίζει με ρομαντισμό, αφού στις 02/01/2023 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία πλέον θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όμορφη όψη θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ημέρα για δράση, είναι όμως μια καλή ημέρα για να χαλαρώσουμε και να ανταλλάξουμε λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά μας.

Ιανουάριος 2023: Οι «καλές» και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Από τις 03/01/2023 η Αφροδίτη θα αφήσει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και θα εισέλθει στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26/01/2023. Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και να βγούμε από τη ρουτίνα. Οι επαφές που θα κάνουμε τώρα θα είναι με ανθρώπους οι οποίοι είναι εκκεντρικοί ή αντισυμβατικοί με κάποιο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε γνωριμίες με άτομα από το διαδίκτυο.

Ερωτικές προβλέψεις Άση

Στις 04/01/2023 πραγματοποιείται το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη η οποία θα μας χαρίσει ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσουμε την επιθυμία να διασκεδάσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κλείσετε ραντεβού και συναντήσεις και πείτε ναι σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι έρωτες σταθμοί στη ζωή ενός Αιγόκερου

Στις 05/01/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικές εξελίξεις ή απρόοπτες συναντήσεις οι οποίες θα μας χαροποιήσουν. Αν είστε μέσα σε μια καταπιεστική σχέση ή σε μια ρουτίνα που σας έχει κουράσει, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά και να κάνετε την επανάσταση σας.

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 07/01/2023 μπορεί να φέρει συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχε μείνει στη μέση. Να θυμάστε όμως ότι δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή για να βγάλετε συμπεράσματα, αφού ο Ερμής βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία και οι καταστάσεις δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο του Λύκου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 07/01/2023. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει αναπάντεχες αλλαγές, καθώς και συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις που θα σας δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top