Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν;

Η Άση Μπήλιου μας ενημερώνει για τους τυχερούς της ζωδιακής αλλαγής

Η Αφροδίτη από τις 10/12/2022 θα εισέλθει στο γήινο και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03/01/2023. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Εξίσου βοηθητική θα είναι για τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε κάποιο από αυτά τα ζώδια.

Οι σημαντικές αστρολογικές αλλαγές που θα συμβούν το 2023

Προσγείωση στην πραγματικότητα

Το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη βρισκόταν στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη και η αισθηματική μας ζωή μας προσέφερε ενθουσιασμό και περιπετειώδεις στιγμές. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ήμασταν ευδιάθετοι, ανέμελοι, αντιμετωπίσαμε τις σχέσεις με αισιοδοξία και θετική διάθεση και πήραμε ρίσκα χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το κλίμα θα αλλάξει και θα προσγειωθούμε απότομα στην πραγματικότητα.

Ο Αιγόκερως συμβολίζει τα όρια, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» και τους κανόνες. Φυσικά, όλο αυτό έρχεται σε κόντρα με τη φύση της Αφροδίτης, αφού είναι ο πλανήτης που αγαπά την καλοπέραση και τον έρωτα και θέλει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές και περιορισμούς. Τώρα μας απασχολεί ιδιαίτερα η εντύπωση που αφήνουμε στους άλλους και θα φερθούμε με σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια απέναντι σε ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες. Ο αυθορμητισμός τώρα πάει περίπατο και η ανάλαφρη διάθεση θα δώσει τη θέση της στην ψυχρή λογική.

Δείτε ποια ζώδια θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top