5 πράγματα που κάθε γυναίκα αξίζει από τον σύντροφο της

Δεν χρειάζεται να τα διαπραγματευτείς, αλλά να τα διεκδικήσεις

Στη ζωή αξίζει σε όλους να ζήσουν έναν εκπληκτικό, συγκλονιστικό έρωτα, που θα συναρπάζει και θα ομορφαίνει την καθημερινότητα τους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους. Και σε εσένα! Γι’ αυτό άσε στην άκρη τις μετριότητες και αφέσου στον έρωτα που έρχεται (αν δεν τον ζεις ήδη).

Συνεξάρτηση: Τι είναι και γιατί πρέπει να την σταματήσεις στη σχέση σου

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 5 πράγματα τα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να λαμβάνει από έναν άντρα και θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα

1. Αξίζεις κάποιον που του λείπεις κάθε λεπτό 
Έναν άντρα που κάνει τα πάντα για να βρεθείτε έστω και για λίγο και που σου δείχνει εμπράκτως πόσο πολύ του λείπεις όταν είσαι μακριά του.

2. Αξίζεις έναν άντρα που σε κάνει να νιώθεις μοναδική 
Ξέχασε τους παντρεμένους ή τους... μπερδεμένους που δεν ξέρουν τι θέλουν, αν θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη. Αξίζετε την αποκλειστικότητα, για αυτό διεκδικήστε την!

5 πράγματα που κάθε γυναίκα αξίζει από τον σύντροφο της

3. Αξίζεις …πάθος
Πρέπει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να νιώθεις πάντα ποθητή. Κάποιον που σε φιλάει κάθε πρωί και σε κοιτάζει με αγάπη, θαυμασμό και στοργή. 

4. Αξίζεις κάποιον που σε συστήνει στον κύκλο του
Κάποιος που είναι πρόθυμος να σε συστήσει στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Να είσαι με κάποιον που βρίσκει πάντα χρόνο για σένα και που προσπαθεί να σε κάνει μέρος της καθημερινότητας και της ζωής του.

5. Αξίζεις κάποιον που σε βοηθά να εξελιχθείς και δεν σε κρατά πίσω
Κάποιος που σου βγάζει ό,τι καλύτερο έχεις μέσα σου, λατρεύει να σε έχει στη ζωή του, είναι δίπλα σου τόσο στις δύσκολες όσο και στις εύκολες στιγμές και σε βοηθά να εξελίσσεσαι διαρκώς.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top