Μα γιατί βλέπεις όνειρα με πρώην σου;

Κι όμως, υπάρχει επιστημονική εξήγηση (και μια άβολη αλήθεια)

ονειρα

Σου έχει τύχει να ξυπνήσεις αναστατωμένη γιατί είδες όνειρο τον πρώην σου; Μην ανησυχείς, σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Αυτές είναι οι πολλαπλές ερμηνείες


Αν κάνεις αναζήτηση στη Google, θα νιώσεις λίγο παραπάνω άβολα με τα αποτελέσματα για το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η νέα σου σχέση θυμίζει αρκετά την παλιά, οπότε το υποσυνείδητο θέλει να σου δείξει ότι βρίσκεσαι ξανά στον λάθος δρόμο.

3+1 βήματα για να ζητήσεις αυτό που θέλεις στο σεξ

Επίσης, πολλοί πιστεύουν ότι αυτό δείχνει πως επαναλαμβάνεις ακριβώς την ίδια συμπεριφορά στην τωρινή σου σχέση και το όνειρο λειτουργεί σαν προειδοποιητικό σημάδι. Από την άλλη, υποστηρίζεται ότι το όνειρο με έναν πρώην είναι για να σου δείξει ότι έχεις αφήσει οριστικά πίσω σου το παρελθόν.

5 λάθη που κάνεις στο φλερτ και δεν το καταλαβαίνεις

Τι λέει η επιστήμη;
Σύμφωνα με την ψυχολόγο, Dr Kalanit Ben-Ari, το να βλέπεις στον ύπνο σου έναν πρώην σύντροφό, σημαίνει πολλά περισσότερα. «Τα όνειρα τείνουν να μας καθοδηγούν πέρα από το συνειδητό. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση και αν θυμόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες από το όνειρο, τότε σίγουρα μπορούμε να βρούμε πιο εύκολα τους απαραίτητους συμβολισμούς».

Τα όνειρα που βλέπεις με μια προηγούμενη σχέση, δεν έχουν να κάνουν τόσο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί όσο με το τι αντιπροσωπεύει. Το άτομο που ονειρεύεσαι, συμβολίζει δικά σου συναισθήματα που έχουν διάρκεια ή θέλει να πει κάτι βαθύτερο για τις σχέσεις σου.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με την Ben- Ari, δεν χρειάζεται να νιώθεις σε καμία περίπτωση ενοχές. Αν το όνειρο επιστρέφει και επαναλαμβάνεται, σίγουρα θέλει κάτι να σου πει γι' αυτό καλό είναι να ψάξεις πιο βαθιά μέσα σου για να βρεις την απάντηση.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top