5 λάθη που κάνεις στο φλερτ και δεν το καταλαβαίνεις

Κράτησε σημειώσεις!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα άτομο απομακρύνεται απλώς επειδή το φλερτ παίρνει μια λάθος κατεύθυνση ή απλά δεν συμβαίνει με τους κατάλληλους όρους. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, ώστε να δεις πέντε κλασικά λάθη που κάνουμε όλοι και όλες στο φλερτ, χωρίς καν να τα καταλαβαίνουμε.

Πώς να κερδίσεις την καρδιά ενός Ζυγού

Εστιάζεις πολύ γρήγορα και έντονα στο σεξουαλικό ενδιαφέρον

Το να καταπιέζουμε τα σεξουαλικά θέλω μας δεν είναι σωστό, όμως εξίσου λάθος είναι και το να τα παρουσιάζουμε σε ένα άτομο που μόλις τώρα γνωρίζουμε πριν να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Απόφυγε λοιπόν το να εστιάσεις σε αυτό το κομμάτι από το πρώτο κιόλας διάστημα που φλερτάρεις και περίμενε λίγο ώστε να χτιστεί η απαραίτητη οικειότητα μεταξύ σας.

Εκδηλώνεις πολύ γρήγορα άμεσο ενδιαφέρον και στο τέλος πληγώνεσαι

Όπως και με το προηγούμενο λαθάκι στο φλερτ, η βιασύνη του να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να τρομάξει το άτομο με το οποίο τώρα μόλις έχεις αρχίσει να επικοινωνείς με πιο ερωτική διάθεση. Τι εννοούμε; Ότι ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι έχεις γνωρίσει το σύντροφο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να τον βομβαρδίσεις με ενδείξεις αγάπης από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο που φλερτάρετε!

4 πράγματα που δεν ήξερες για το σεξ στην Αρχαία Ελλάδα

5 λάθη που κάνεις στο φλερτ και δεν το καταλαβαίνεις

Η φυσική επαφή λείπει και όλα συμβαίνουν διαδικτυακά

Ναι, μπορεί να είσαι ντροπαλή και να μη σου βγαίνει εύκολα το φλερτ όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Όταν όμως παίρνεις την πρωτοβουλία μόνο στο «προστατευμένο» περιβάλλον των κοινωνικών δικτύων και του τσατ, μοιάζει σαν να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά.

Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση

Ο καιρός και το ενδεχόμενο βροχής δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις ουσιαστικά αυτό το πρόσωπο που σου αρέσει και να το φλερτάρεις. Γι΄αυτό εστίασε στα κοινά σας στοιχεία, ανακάλυψέ τα και μοιραστείτε κουβέντες για αυτά που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά.

5 πράγματα που περιέργως ξενερώνουν τους άντρες

Εκπέμπεις ηττοπάθεια

Όταν φοβάσαι ότι δεν αρέσεις στο άτομο με το οποίο θέλεις να φλερτάρεις, εκπέμπεις μια ηττοπάθεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση, οι οποίες δεν είναι φυσικά στοιχεία του εαυτού σου που σε κάνουν γοητευτική. Σκέψου λοιπόν θετικά και κινήσου με φουλ αυτοπεποίθηση και ερωτική διάθεση για να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top