Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/9/22 - 2/10/22

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Όσα είπε η αστρολόγος στο Breakfast@Star την Παρασκευή 23/9

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και θα πάρουμε και μια μικρή γεύση από τον μήνα Οκτώβριο.

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στις 26/09/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας και στην αισθηματική μας ζωή. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως τώρα καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί και να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές και ότι πρέπει να έχουμε σύνεση και μέτρο σε ό,τι κάνουμε. Άλλωστε ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή για να δώσουμε μια οριστική απάντηση σε κάποιον.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει δύο όψεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Από τη μια πλευρά, έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το οποίο φέρνει ένταση, πάθος και ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την επεισοδιακή ημέρα, αρκεί, όπως αναφέραμε ήδη, να κρατάτε μια επιφύλαξη εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή που θολώνει ακόμα το τοπίο.

Στις 29/09/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο σπίτι της, δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 23/10/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι σχέσεις θα αποκτήσουν περισσότερη αρμονία, αφού δεν θα διστάσουμε να κάνουμε συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, να μην καταπιέσετε τις προσωπικές σας ανάγκες μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους άλλους και κυρίως να μην μένετε μόνο στο φαίνεσθαι μιας σχέσης ή ενός ατόμου, μιας και η Αφροδίτη στον Ζυγό μας δημιουργεί την τάση να κρίνουμε πιο επιφανειακά τις σχέσεις.

Ο μήνας Οκτώβριος μάς καλωσορίζει με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία, μια όψη η οποία από τη μία φέρνει έρωτα, φίλους, διασκέδαση και καλοπέραση, όμως από την άλλη μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση εάν παρασυρθούμε σε υπερβολές ή αν κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με τον Ερμή να γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 02/10/2022, κάτι που σημαίνει ότι όσα συνέβησαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και να οριστικοποιούνται. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε πιο άνετα τις σκέψεις μας, να συνεννοηθούμε καλύτερα με τους άλλους και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας μαζί τους. Επιπλέον, τώρα θα μπορέσουμε να κρίνουμε πιο λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, χωρίς να νιώθουμε τη σύγχυση και την αβεβαιότητα των προηγούμενων ημερών, και θα δούμε ξεκάθαρα τις προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top