Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/9/22 – 18/9/22

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Ερμής έχει γυρίσει από τις 09/09/2022 ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή καθυστερήσεις στα σχέδια μας. Στις 16/09/2022 πραγματοποιείται μία από τις πιο έντονες και ερωτικές όψεις, η οποία δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η όψη αυτή θα ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα φέρει παθιασμένες καταστάσεις στην καθημερινότητα μας. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, ετοιμαστείτε για καυτά ραντεβού και καινούρια ερωτικά ειδύλλια τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει έξαψη και ενθουσιασμός.

Πανσέληνος του θερισμού: Το φεγγάρι που θα αλλάξει 4 ζώδια

Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο αυτό φέρνει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστική διάθεση, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και, αν χρειαστεί, να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας φέρουν σε σύγκρουση. Στις 17/09/2022 πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να φέρει σύγχυση, απάτη και μπερδέματα. Καλούμαστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να θέσουμε τα όρια μας στους άλλους, γιατί θα είναι εύκολο να εξαπατηθούμε ή να εκμεταλλευτούν τις καλές προθέσεις μας.

Ανάδρομος Ερμής: Πότε και τι πρέπει να προσέξουμε;

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει άπλετη γοητεία και βγάζει προς τα έξω την πιο δοτική και γενναιόδωρη πλευρά μας. Οι σχέσεις κυλάνε πιο ομαλά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top