Αφροδίτη στον Λέοντα: 4 ζώδια που θα έχουν πολύ ευνοϊκές εξελίξεις

Η Άση Μπήλιου γράφει για τους τυχερούς της ζωδιακής αλλαγής

Η Αφροδίτη θα περάσει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 11/08/2022 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 05/09/2022. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα βγάλει προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μας και μας καλεί να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε στο ερωτικό κομμάτι. Άλλωστε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση μας θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα επιδιώξουμε παθιασμένες καταστάσεις και θα νιώσουμε έντονη την ανάγκη να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου. Δεν θα αρκεστούμε λοιπόν σε σχέσεις όπου ο άλλος δεν μας δίνει την προσοχή και την αφοσίωση που θέλουμε και δεν μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 8/8/22 – 14/8/22

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, όμως είναι και εκείνη με τη σειρά της γενναιόδωρη και δοτική προς τους άλλους. Θα είμαστε λοιπόν πιο εκδηλωτικοί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο ταίρι μας ή στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τους άλλους θα είναι πιο τολμηρός και θα καταφέρουμε εύκολα να ξεχωρίσουμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα στη ζωή μας, αφού έχουμε μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα κλείσιμο καλοκαιριού με νέους, φλογερούς έρωτες και παθιασμένες στιγμές.

10 λάθη που όλοι οι Λέοντες κάνουν στη σχέση τους

Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή ή μακροχρόνια σχέση, μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε καρδιά σας ο ένας στον άλλον και να κάνετε εξομολογήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Τα ζώδια που σε... κερδίζουν με την πρώτη

Η γενναιοδωρία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φανεί και στον οικονομικό τομέα, αφού ευνοούνται οι επενδύσεις και τα ανοίγματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια των γύρω μας. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και σταθεροποιούνται τα σχέδια μας, αρκεί να μην παρασυρθούμε από υπερβολές οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε άσκοπα έξοδα.

Δείτε τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top