Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 8/8/22 – 14/8/22

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου εξακολουθεί να κινείται στα άκρα, αφού τα αστρολογικά γεγονότα θα είναι έντονα και θα φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 09/08/2022, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας ή ακόμα και να εξουσιάσουμε τον άλλον, ενώ αν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα θα έχει ένταση και πάθος, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει ακραίες συμπεριφορές.

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Στις 11/08/2022 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανησυχία, νευρικότητα και απότομα ξεσπάσματα. Θα νιώσουμε την ανάγκη να σπάσουμε δεσμά και θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας, κάτι που μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε ανάγκη από αλλαγές και δεν θα δεχτούμε εύκολα να συμβιβαστούμε ή να περιοριστούμε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 05/09/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι στις σχέσεις μας και θα νιώσουμε την επιθυμία να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε ή να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του-ης αγαπημένου-ης μας. Προσοχή ωστόσο σε υπερβολές, δράματα, αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

10 λάθη που όλοι οι Λέοντες κάνουν στη σχέση τους

Στις 12/08/2022 πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο στρέφει την προσοχή μας στις φιλίες και τις κοινωνικές μας επαφές, τονίζει την ανάγκη μας για ανεξαρτησία και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει χωρισμούς ή αποστασιοποίηση για κάποιους και γενικώς μια ανάγκη να αποδεσμευτούμε από μια κατάσταση που μας καταπιέζει. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο φέρνει στον δρόμο μας εμπόδια και δυσκολίες, επομένως θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να μην πάρουμε επιπόλαιες αποφάσεις.

Πώς να «ξεκλειδώσεις» τον εαυτό σου στο πρώτο σας ραντεβού

Στις 14/08/2022 που θα κορυφωθεί η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου θα δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και μπορεί να νιώσουμε μελαγχολία και να έχουμε πεσμένη διάθεση και ενέργεια. Μέσα στις σχέσεις μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα ή να έρθετε αντιμέτωποι με υψηλές απαιτήσεις και σκληρή κριτική από το άλλο άτομο, κάτι που θα φέρει αποστασιοποίηση και θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Από την άλλη, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα είναι μια δυναμική όψη η οποία μας χαρίζει αποφασιστικότητα, θάρρος και αμεσότητα και μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και σεξουαλική διάθεση, ενώ αν ξεκινήσει τώρα ένα νέο ειδύλλιο θα σας φέρει σε επαφή με έντονα συναισθήματα και θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top