Πώς να «ξεκλειδώσεις» τον εαυτό σου στο πρώτο σας ραντεβού

Tips για να πάρεις το πρώτο ραντεβού στα... χαλαρά

Το άγχος πριν από το πρώτο μας ραντεβού με ένα άτομο που μας έχει κλέψει την καρδιά είναι σχεδόν δεδομένο, οφείλουμε όμως να μάθουμε πώς να το διαχειριζόμαστε ώστε να απολαμβάνουμε πραγματικά τη στιγμή. Προκειμένου, λοιπόν, να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις όσο περισσότερο άνετα μπορείς στην πρώτη σας συνάντηση, δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές!

5 συμβουλές για να γίνεις επαγγελματίας στο Dirty Talking

Προετοιμάσου κατάλληλα

Δεν είναι κακό να έχεις κάνει μία προεργασία της συζήτησής σας. Σκέψου λοιπόν από πριν τι θα ήθελες να τον ρωτήσεις, τα θέματα συζήτησής σας, αλλά και τις απαντήσεις που θα ήθελες εσύ να δώσεις σε αντίστοιχες ερωτήσεις, και όταν νιώσεις άγχος στη συνάντησή σας, θα ξέρεις τουλάχιστον πώς να συνεχίσεις την κουβέντα.

Επίλεξε οικείο περιβάλλον

Για να μειώσεις το άγχος σου, προτίμησε να βρεθείτε σε έναν οικείο για εσένα χώρο. Πρότεινε το εστιατόριο ή το μπαρ όπου επιθυμείς να συναντηθείτε και σου είναι ήδη γνώριμο, ώστε να μην έχεις το άγχος του τι θα βάλεις, τι θα παραγγείλεις κ.ο.κ. για να μπορείς να νιώσεις πιο πολύ ο εαυτός σου.

Πώς τα Social Media μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου

Μην φρικάρεις για την τέλεια εικόνα

Ξέρουμε ότι στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, και αυτό αφορά φυσικά και την εμφάνισή σου. Ηρέμησε όμως και προσπάθησε να απολαύσεις τη στιγμή που μοιράζεστε, ακόμη κι αν το ίσιωμα του μαλλιού σου δεν πέτυχε και πολύ. Αν πράγματι ενδιαφέρεται, δεν θα προσέξει καν όλα αυτά που εσύ έχεις στο μυαλό σου σαν ατέλειες.

Να είσαι ειλικρινής

Αν δεν μπορείς να κρύψεις το άγχος σου, δεν είναι λάθος να εκφράσεις το πώς νιώθεις. Δείξε λοιπόν τα συναισθήματά σου ελεύθερα, γιατί - πού ξέρεις-  μπορεί κι εκείνος να αισθάνεται το ίδιο και να ελαφρύνετε τελικά από κοινού το κλίμα.

Όταν η γλώσσα του σώματος του μαρτυρά ότι σε θέλει

Παρατήρησε σημάδια

Αν παρατηρήσεις πως θέλει να μάθει πράγματα για εσένα, σου εκμυστηρεύεται προσωπικές του εμπειρίες και χαμογελάει όταν σε κοιτάει, τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Παρατήρησε λοιπόν αυτά τα σημάδια που θα σε καθησυχάζουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου και θα σου δίνουν την επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top