4+1 ενδείξεις ότι σου λέει ψέματα

Παρατήρησε την συμπεριφορά του και ανακάλυψε ποια είναι τα σημάδια

ζευγαρι

Μια υγιής σχέση πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να είστε και οι δύο ειλικρινείς και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια ως προς αυτή τη διαδικασία. Αν λοιπόν αναρωτιέστε τελευταία αν ο σύντροφός σας σας λέει ψέματα ή αποκρύπτει μέρος της αλήθειας, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποιες είναι οι πέντε βασικές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι δεν είναι ειλικρινής απέναντί σας.

Τέσσερα ψέματα για την ευτυχία που πίστεψες και τελικά δεν ισχύουν

Αργεί να απαντήσει

Αν θέτετε ευθέως κάποιο ερώτημα στο σύντροφό σας και αυτός αποφεύγει να απαντήσει, αργεί ή αναφέρει πληροφορίες που δε σχετίζονται άμεσα με το θέμα, τότε ίσως σας κρύβει την αλήθεια. Αν μάλιστα αποφεύγει και την οπτική επαφή μαζί σας, σημαίνει ότι φοβάται το ενδεχόμενο του να τον ανακαλύψετε.

Σας γυρίζει πίσω την ερώτηση

Γυρνώντας σε εσάς την ερώτηση καταφέρνει με μαεστρία να ξεφύγει από μια άβολη για εκείνον θέση και να σας μπερδέψει, επιρρίπτοντάς σας μάλιστα και ευθύνες.

Αποποιείται των ευθυνών του

Αν ο σύντροφός σας κατηγορεί όλους τους άλλους για οτιδήποτε κακό συμβαίνει, ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι λέει ψέματα για κάτι. Άλλωστε δεν γίνεται να είναι πάντα υπαίτιοι οι άλλοι; Έτσι δεν είναι;

Η γλώσσα του σώματος λέει πάντα την αλήθεια

Οι χειρονομίες, η στάση του σώματος, οι εκφράσεις του προσώπου μπορούν να φανερώσουν ότι λέμε ψέματα. Πιο συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος που σας λέει ψέματα, τείνει να κοκκινίζει στο πρόσωπο, ενώ κρατάει μια απόσταση ασφαλείας από εσάς.

4+1 σημάδια ότι είσαι σε μία σχέση από συνήθεια

Αλλάζει η χροιά της φωνής του

Ο άνθρωπος που ψεύδεται, λόγω τους άγχους και της έντασης που αισθάνεται, αρχίζει να μιλάει πολύ γρήγορα και αλλάζει ο τόνος και η χροιά της φωνής του. Προσοχή λοιπόν στον τρόπο με τον οποίο σας μιλά, από όπου μπορείτε να καταλάβετε πολλά!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top