4+1 σημάδια ότι είσαι σε μία σχέση από συνήθεια

Ανακάλυψε ποια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις

ζευγαρι

Είσαι καιρό σε μια σχέση και δε ξέρεις τελικά τι σε κρατάει εκεί; Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια κατάσταση γνώριμη στους περισσότερους ανθρώπους, που μπορεί να μπερδεύει και να ταλαιπωρεί. Υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν η συνήθεια είναι ο βασικός σας δεσμός με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Τι είναι η συμβουλευτική ζεύγους και πότε είναι χρήσιμη για ένα ζευγάρι

Δεν υπάρχει πλέον η αθώα ζήλια

Δεν μιλάμε φυσικά για υπερβολική και τοξική ζήλια, αλλά γι’ αυτήν την επιθυμητή ζήλια, που υποδηλώνει ότι δεν θες να χάσεις το σύντροφό σου και νοιάζεσαι ακόμα για εκείνον. Αν αντιληφθείς ότι εκείνος ίσως και να φλερτάρει με κάποια άλλη γυναίκα και δεν θες να ασχοληθείς καν μαζί του, τότε σίγουρα έχει αλλάξει κάτι μέσα σου.

Φλερτάρεις εσύ η ίδια χωρίς να το σκέφτεσαι

Είσαι ανοιχτή να φλερτάρεις στο Facebook, στο γραφείο, όταν βγαίνεις με παρέα, χωρίς ποτέ να σκέφτεσαι ότι είσαι σε σχέση. Το φλερτ είναι ωραίο να υπάρχει στη ζωή μας, είναι ωραίο σε φυσιολογικά πλαίσια, όταν όμως ψάχνεσαι περισσότερο από ό,τι συνήθως, τότε κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου.

Δεν κάνετε συχνά σεξ

Όταν δεν έχεις πια καμία όρεξη για σεξ, γίνεται σπάνια ή στα γρήγορα και γενικά η σεξουαλική σας χημεία και η επιθυμία να απολαύσεις και να προσφέρεις απόλαυση έχει φύγει, τότε αυτό κάτι σημαίνει για τη μεταξύ σας σχέση.

Τι είναι το gaslighting και πώς θα καταλάβεις αν έχεις πέσει θύμα

Ο ρομαντισμός έχει φύγει

Όταν οι ρομαντικές χειρονομίες που κάνατε ο ένας στον άλλον έχουν τελειώσει προ πολλού, τότε μάλλον η σχέση σας είναι αποτέλεσμα συνήθειας.

Τον αντιμετωπίζεις περισσότερο σαν φίλο σου

Οι αγκαλιές, τα φιλιά, ακόμη και η διάθεση για συζήτηση μερικές φορές έχουν ξεχαστεί, με εσάς να χαζεύετε συνέχεια το κινητό σας ή να βρίσκετε αφορμές για να μην περάσετε και πολύ χρόνο μαζί. Κάτι δεν πάει καλά, σωστά;

Πηγή: allyou.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top