Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16/5/22 – 22/5/22

Το συγκεκριμένο «ματωμένο φεγγάρι» φέρνει στην επιφάνεια κρυφές πτυχές μας

Αυτή την εβδομάδα όλα θα είναι πιο έντονα και οι επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν πλέον καμία θέση στη ζωή μας. Στις 16/05/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτός ο άξονας συμβολίζει μια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που είναι δικό μου (Ταύρος) και αυτό που είναι δικό σου (Σκορπιός). Ο Ταύρος συμβολίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, ενώ ο Σκορπιός συμβολίζει τη μεταμόρφωση και έρχεται για να καταστρέψει ολοσχερώς οτιδήποτε δε λειτουργεί πια.

Tρία άπιστα ζώδια που καλύτερα να μην εμπιστευτείς

Κάθε Πανσέληνος φέρνει στο φως αποκαλύψεις και το συγκεκριμένο «ματωμένο φεγγάρι» θα φέρει στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μας που κρατούσαμε κρυφές και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις οι οποίες θα κλονίσουν τις σχέσεις μας και θα τις αλλάξουν ριζικά. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα εάν ανήκετε σε ζώδιο του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου), για να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε.

Στις 18/05/2022 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια όψη η οποία από τη μία δημιουργεί ένα ρομαντικό και ονειρικό κλίμα, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις, απάτη και σύγχυση. Η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα και θα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αντιθέτως, θα είναι πολύ εύκολο να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να παρασυρθούμε από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι εάν αυτές τις ημέρες κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε ίσως θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα κίνητρα των άλλων.

Πώς θα ξαναβγείς ραντεβού μετά από τόσο καιρό μόνη

Στις 21/05/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία θα μας ανανεώσει και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Τώρα και για το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερη ανάγκη την πνευματική σύνδεση με τους άλλους και λιγότερο τη σωματική. Μη διστάσετε λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε, να πειραματιστείτε και να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αργότερα την ίδια ημέρα ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στους Διδύμους, μία όψη που θα επαναφέρει θέματα προς επίλυση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις ή να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που είχαμε πάρει αρχές Απριλίου. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν ευνοούνται ακόμα νέα ξεκινήματα στις σχέσεις ή οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top