Tρία άπιστα ζώδια που καλύτερα να μην εμπιστευτείς

Μήπως ο σύντροφός σου ανήκει σ' αυτά;

άπιστα ζώδια

Στα πιο κάτω ζώδια ανήκουν άτομα που ή είναι καλοί ηθοποιοί ή έχουν ταλέντο στην παραπλάνηση, γιατί και να σε απατήσουν, υπάρχει περίπτωση να μη το μάθεις ποτέ.

Έξι στοιχεία που δείχνουν πως είσαι ιδιοφυΐα

ΛΕΩΝ

Από τη φύση τους οι Λέοντες είναι πολύ χαρούμενα άτομα και κάνουν εύκολα φίλους. Επίσης νοιάζονται πολύ για τα άτομα με τα οποία έχουν σχέση. Δεδομένου ότι η γοητεία τους είναι τόσο ελκυστική, οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή τους αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να υποκύψουν σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους ή τους θαυμάζουν ή τους κολακεύουν. Αν μάλιστα για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να τους φέρεσαι σα να είναι βασιλιάδες, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν αλλού τη βασιλική μεταχείριση που πιστεύουν ότι τους αξίζει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άτομα πολύ εκδηλωτικά και φουριόζικα. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για σένα, αρκεί να τους φέρεσαι καλά. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντί τους αλλάξει, θα σε εγκαταλείψουν εύκολα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παρασύρονται από καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν, αφού είναι οπαδοί της παροιμίας «το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό». Είναι τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, αυτόν τον απόκοσμο πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που συνδέεται τόσο με την απάτη όσο και με την αυταπάτη. Οι Ιχθύες μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top