Τα ζώδια που άλλα λένε και άλλα κάνουν!

Τα ζώδια που αλλάζουν εύκολα γνώμη

Τα ζώδια που θα βρεις πιο κάτω είναι αρκετά αντιφατικά. Άλλα λένε και άλλα κάνουν στο τέλος, ενώ αλλάζουν πάρα πολύ εύκολα γνώμη.

Nέα Σελήνη στον Σκορπιό: Για ποια 4 ζώδια έρχεται με άγριες διαθέσεις

Δίδυμοι

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αγανακτήσει με τον αντιφατικό χαρακτήρα ενός Διδύμου. Δεν του έχει βγει τυχαία το όνομα και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Ο Δίδυμος αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά και πολλά σου λέμε. Άλλα πιστεύει τώρα και άλλα θα πιστεύει αργότερα. Οι απόψεις του δεν παραμένουν ποτέ σταθερές. Επίσης μπορεί να σου πει κάτι τώρα και να πάει μετά από λίγο να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και εσύ να μείνεις άναυδος/η και να λες «μα, άλλα δεν έλεγε;»

Πέντε πράγματα που κάνουν την ερωτική επαφή δυσάρεστη

Ζυγός 

Φαντάσου τον Ζυγός ως μια ζυγαριά που γέρνει μόνιμα πότε από τη μια πλευρά και πότε από την άλλη. Δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, δεν είναι σίγουρος ποια είναι η σωστή απόφαση και έτσι αλλάζει γνώμη συνέχεια. Μοιάζει αρκετά με τον Δίδυμο στο κομμάτι αυτό. Τη μια μπορεί να σου λέει το «ένα» και την άλλη το «άλλο». 

Τρία ζώδια που αν τα χάσεις θα στενοχωρηθείς

Υδροχόος 

Μπορεί τη μια μέρα να υπερασπίζεται με σθένος και με όλη του τη δύναμη μια άποψη και την επόμενη μέρα, επειδή δεν τον βολεύει πια, να έρθει και να σου λέει τα ακριβώς αντίθετα. Και θα καταφέρει να σε τρελάνει ακόμα περισσότερο γιατί θα στο παίζει ανήξερος και θα σου λέει «μα πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο; Λάθος κάνεις…»

Ιχθύες

Ο Ιχθύς ανήκει στα αντιφατικά ζώδια όχι για λόγους εγωισμού. Το αντίθετο. Επειδή δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι και να πει «όχι», τη μια στιγμή θα συμφωνεί μαζί σου και θα σου λέει πόσο καλά τα λες και πόσο δίκιο έχεις και την άλλη, μόλις εσύ «στρίψεις στη γωνία», θα πάει να κάνει το δικό του και αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top