6 πράγματα που δε θα ακούσεις ποτέ από κανέναν άνδρα

Μάθε ποια είναι

τι δε λένε ποτέ οι άνδρες

Έλα παραδέξου το, το κάνουμε κι εμείς! Έχουμε κάποια μυστικά τα οποία συζητάμε μόνο με τις φίλες μας.

Το ίδιο όμως κάνουν και οι άντρες. Ναι, ο αγαπημένος σου κρατά κρυφά κάποια πραγματάκια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς γι' αυτό.

Τι δεν θα σου πει ποτέ ένας άνδρας:

1) «Ζηλεύω»
Οι περισσότεροι άντρες αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε βαθμό που ακόμη κι όταν κάποιος φλερτάρει το κορίτσι τους δεν θα δείξουν το παραμικρό. Από μέσα τους όμως βράζουν.

2) Τον κωδικό του κινητού του

Ακόμη κι αν κρυφοκοιτάζει το κινητό σου κάθε φορά που πληκτρολογείς τον κωδικό σου, δεν έχει καμία πρόθεση να σου αποκαλύψει τον δικό του. Οι άντρες νιώθουν απειλή και παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους κάθε φορά που εμείς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον κωδικό τους στα social media ή το κινητό.

Άση Μπήλιου: Τα 5 ζώδια που νοιάζονται πολύ για τους άλλους

3) «Μου αρέσει εμφανισιακά η φίλη σου»

Μεταξύ μας αυτό καλύτερα να μην το ακούσουμε ποτέ από το στόμα του!

4) «Φοβάμαι»
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις φοβίες τους απλά θεωρητικά ένας άντρας δεν επιτρέπεται να τις εκφράσει για να μην φανεί αδύναμος. Έτσι δεν θα πει στην κοπέλα που μόλις ξεκίνησε να βγαίνει ότι φοβάται το σκοτάδι ή τις κατσαρίδες.

9 τύποι προσωπικοτήτων που είναι έτοιμοι για σχέση

5) «Δεν με παίρνει οικονομικά»
Γενικά οι άντρες ανταγωνίζονται για πολλά πράγματα μεταξύ τους. Το πιο απλό είναι το ποιος θα πιει τα περισσότερα ποτά σε μια έξοδο. Έτσι, με αυτή τη λογική θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει ή εξοικονομήσει χρήματα για να πάτε διακοπές. Ναι, ακόμη κι αν χρωστάει!

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top