Μήπως έφτασε η ώρα να φύγεις;

Καμιά φορά είναι η σωστή επιλογή!

Χωρισμός

Το σωστό και το λάθος τα ξέρεις μέσα σου, γι’ αυτό και καμιά φορά η λογική σου δίνει λάθος απαντήσεις.

Είτε μιλάμε για σχέση, είτε για επαγγελματικά, είτε για οικογένεια, πρέπει  να θες να είσαι εκεί 100%.

Προστάτευσε την ενέργειά σου
Όταν κάτι σε «τρώει», σου ρουφάει την ενέργεια. Δε σε αφήνει να μεγαλουργήσεις. Δε σε αφήνει να απολαύσεις. Δε σε αφήνει να ζήσεις.

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου
Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, δεν πρέπει να έχεις αμφιβολίες. Αν έχεις, ψάξε το. Κάτι σημαίνει. Ακόμα κι όταν φαινομενικά δε βλέπεις κάποιο πρόβλημα. Ειδικά τότε. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Δεν υπάρχουν συμβόλαια στις σχέσεις. Κάτι που ξεκίνησε γεμάτο προδιαγραφές, μπορεί να αποδειχτεί σκάρτο. Να του έδωσες ευκαιρίες, αλλά αυτές να απέτυχαν. Ή απλά να μη σε καλύπτει. Το θέμα είναι να αναγνωρίσεις τα σημάδια και να τα αποδεχτείς. Δύο πολύ δύσκολα βήματα.

Αν, όμως, δε λύνεται το πρόβλημα, αυτή είναι η απάντησή σου και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις. Όσο δύσκολος και να είναι.

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 09 - 15/08

 

Χωρισμός: Οι καλοί και οι κακοί του τρόποι

Βάλε προτεραιότητες
Πάνω απ’ όλα να σέβεσαι τον εαυτό σου. Καθημερινά και αδιάκοπα. Περνάς καλά; Γίνεται η ζωή σου καλύτερη μένοντας εκεί που είσαι; Ή απλά υπομένεις σε μία συνήθεια;

Χαίρεσαι όταν ξυπνάς το πρωί ή η ζωή έχει γίνει μία αγγαρεία; Να θυμάσαι… Δεν είσαι εγκλωβισμένη. Μπορείς -και πρέπει- ανά πάσα στιγμή να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Μήπως δεν είσαι πια ερωτευμένη μαζί του; 
Αν δε σε σέβονται, αν δε σε εκτιμούν, γιατί να μείνεις; Αν η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, πήγαινε εκεί που δεν μπορούν χωρίς αυτήν. Αν δε βλέπεις με πράξεις, γιατί να κάθεσαι να μαντεύεις;

Μη μετανιώνεις για ό,τι έγινε. Μη βασανίζεται για τη λάθος επιλογή. Έκανες αυτό που πίστευες καλύτερο τη δεδομένη στιγμή. Σήμερα πιθανώς να διάλεγες διαφορετικά. Για τότε, όμως, για κάποιον λόγο την έκανες.
Μάθε να πηγαίνεις παρακάτω. Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Μπορείς να αλλάξεις το παρόν. Να φτιάξεις το μέλλον.

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top