Πέντε ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν καθόλου στο κρεβάτι!

Ελπίζουμε εσύ και ο σύντροφός σου να μην ανήκετε σ’ αυτά

ζώδια που δεν ταιριάζουν στο κρεβάτι

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να δέσουν ένα ζευγάρι και να κάνουν τη σχέση ξεχωριστή. Ένα από αυτά σίγουρα είναι και η ερωτική πράξη.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 5 ζευγάρια ζωδίων που αν έκαναν σεξ με κάποιο άλλο ζώδιο μπορεί να ήταν εκπληκτικοί εραστές, ο συνδυασμός τους όμως δεν είναι και τόσο καλός! 

ΤΑΥΡΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην κρεβατοκάμαρα θα γίνεται διαρκώς μάχη γιατί θα βγει το ανταγωνισμός, εγωισμός και επιμονή και το μόνο που θα κοιτάζουν είναι το πώς θα ικανοποιηθεί ο καθένας... ξεχωριστά κι όχι το πώς θα προσφέρει ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον. Με τούτα και με εκείνα το σεξ θα είναι total failure ή αλλιώς πλήρης αποτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια ο Σκορπιός θέλει πάθος και ερωτισμό για να λειτουργήσει στο σεξ, από την άλλη ο Υδροχόος το βλέπει πολύ πιο χαλαρά και θα το κάνει χωρίς αναστολές, δισταγμούς ή να έχει έντονα συναισθήματα. Αυτό από μόνο του είναι ικανό για να βιώσει ο καθένας από την πλευρά του μια δυσάρεστη σεξουαλική εμπειρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΕΩΝ

Κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να λειτουργήσει καλά στο σεξ γιατί δεν κουμπώνουν, οπότε είναι αδύνατο στον έναν να προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος μπορεί να αισθανθεί κάποια στιγμή ότι έχει δεχτεί επίθεση ή «ταπεινώνεται» στο κρεβάτι από τον Λέοντα, ενώ αυτός θα μείνει με την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα να είχε δίπλα του... ψυγείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι όμως είναι ο χειρότερος συνδυασμός, αφού ο ένας δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να απελευθερωθεί, να βγάλει το πάθος που κρύβει μέσα του, οπότε και οι δυο θα είναι μαγκωμένοι και ανέκφραστοι. Το σεξ είναι βαρετό και το πιο πιθανό είναι να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top