Tέσσερα ζώδια που θέλουν ειδικό χειρισμό

Αν θες να τα έχεις καλά μαζί τους πρέπει να προσέξεις

ζώδια που θέλουν ειδικό χειρισμό

Αυτά τα 4 ζώδια πληγώνονται πιο εύκολα από τα άλλα και παίρνουν τα πράγματα πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε. Δες ποια είναι και χειρίσου τα με προσοχή:

Καρκίνος

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις για το πόσο ευαίσθητος είναι ένας Καρκίνος. Είναι ένα ζώδιο που δίνει τεράστια σημασία στα συναισθήματά του. Αυτά είναι άλλωστε που τον κυριεύουν και που ρυθμίζουν και κατευθύνουν την συμπεριφορά του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο κυβερνήτης πλανήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, η οποία έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τα συναισθήματα. Όταν έχεις να κάνεις με έναν Καρκίνο πρέπει να προσέχεις πολύ πώς μιλάς για να μην τον πληγώσεις. 

Tα ζώδια που νοιάζονται μόνο για τα δικά τους προβλήματα

Ιχθύες

Στα ίδια επίπεδα συναισθηματισμού με τον Καρκίνο είναι και ο Ιχθύς. Είναι το ίδιο ευαίσθητος και κάποιες φορές ακόμα πιο εύθραστος. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και είναι ευάλωτος αρκετά. Πληγώνεται με τεράστια ευκολία. Ζει και σε ένα ροζ συννεφάκι… Ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Πρόσθεσε και το γεγονός ότι το ζώδιο αυτό το κυβερνά ο Ποσειδώνας, που έχει να κάνει με το παραμύθι, την φαντασία και τις αισθήσεις και τις ψευδαισθήσεις και… δένει το γλυκό.

Ποια ζώδια σε χωρίζουν χωρίς καμία εξήγηση

Παρθένος

Η Παρθένος ασκεί κριτική, αλλά δεν την δέχεται. Κοινώς, εκείνη μπορεί να λέει το οτιδήποτε σε όποιον θέλει, αλλά κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι κακό ή να της τονίσει ότι κάνει λάθος και δεν είναι τόσο τέλεια όσο πιστεύει με το μυαλό της. Ο κόσμος της καταρρέει όταν ακούσει αρνητικά σχόλια και τα συναισθήματά της πληγώνονται, αν την επικρίνεις και την κριτικάρεις.

Ταύρος

Μπορεί ο Ταύρος να φαίνεται σκληρός και χοντρόπετσος, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Είναι ένα ζώδιο το οποίο κυβερνάται από την Αφροδίτη. Θέλει αγάπη, τρυφερότητα, ασφάλεια, σιγουριά και προδέρμ. Πληγώνεται βαθιά και εύκολα αν θίξεις τα αισθήματά του. Δεν το ξεπερνά εύκολα και με το ζόρι θα σηκωθεί από τα πατώματα, αν «πέσει» ψυχολογικά. Οπότε πρέπει να του συμπεριφέρεσαι «με το γάντι»…

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top